« Atgal

Šokoladinis keksas

Desertai

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

90 min.
(3)
Trukmė
Sudėtingumas
3 Įvertinimas
Šokoladinis keksas
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 90 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Sviestą išsukite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Suberkite miltus bei kepimo miltelius. Išmaišykite.
Kakavos miltelius užpilkite 30–40 ml karšto vandens ir išmaišykite, kad būtų vientisa masė. Gautą masę įmaišykite į tešlą.
Migdolų riešutus bei juodąjį šokoladą susmulkinkite peiliu. Berkite į tešlą ir dar kartą ją išmaišykite.
Kekso formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.
Kepkite orkaitėje apie 45–55 minutes. Kepimo pabaigoje mediniu pagaliuku vis patikrinkite, ar keksas dar neiškepė – kai medinis pagaliukas bus sausas, kepinys bus iškepęs.

-

LIDL savaitės pasiūlymai čia...