« Atgal

Prancūziškas triušienos troškinys

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

120 min.
(9)
Trukmė
Sudėtingumas
9 Įvertinimas
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 120 min.

1. Triušį supjaustome dalimis, pabarstome druska ir pipirais.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame triušį ir apskrudiname po kelias minutes iš abiejų pusių. Apskrudusią mėsą atidedame.
3. Į keptuvę beriame smulkintą svogūną ir perpus perpjautą česnako galvą, kepame kelias minutes.
4. Į keptuvę dedame pomidorų pastą, perpus perpjautus pievagrybius ir smulkintą salierą, čiobrelius, laurų lapų ir kepame maišydami 5 minutes.
5. Į keptuvę beriame smulkintus pomidorus, pilame vyną ir vištienos sultinį, dedame morkas ir užverdame.
6. Į keptuvę grąžiname apskrudintą triušieną, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir troškiname valandą.
7. Po valandos iš keptuvės atsargiai išimame triušieną, morkas ir česnaką, atidedame.
8. Į likusį padažą dedame sviestą, miltus, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir pakaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja.
9. Į puodą grąžiname triušieną, morkas, česnaką.
10. Patiekiame pabarstę šviežiais čiobreliais ir parmezano drožlėmis.