« Atgal

▶▶ Obuoliais įdaryta antis

Kepsniai

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

120 min.
(1)
Trukmė
Sudėtingumas
1 Įvertinimas
Obuoliais įdaryta antis
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 120 min.

Įtriname antį citrinos sultimis, druska, pipirais, česnaku ir kmynais. Pamarinuojame 1–3 dienas šaldytuve.

Obuolius supjaustome perpus ar ketvirčiais. Antį prikemšame obuolių ir sutvirtiname mediniais pagaliukais. Kepame kepimo rankovėje 1–3 val. (trukmė priklauso nuo anties dydžio) 180–200 °C orkaitėje. Prakerpame rankovę ir pašlakstome antį kepimo metu susidariusiais riebalais.

Išskobiame obuolių sėklalizdžius, į vidų įdedame po gvazdikėlį ir šaukštelį medaus. Išdėliojame obuolius kepimo skardoje šalia anties ir dar pusvalandį pakepame.

-

LIDL savaitės pasiūlymai čia...