« Atgal

Marinuoti kepsniai su vaisiniu čatniu

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

70 min.
(1)
Trukmė
Sudėtingumas
1 Įvertinimas
Marinuoti kepsniai su vaisiniu čatniu
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 70 min.

Čatniui nuplaukite ir žiedais supjaustykite laiškinius svogūnus. Nulupkite ananasus ir mangus, išpjaukite ananaso kotą, nupjaukite mango minkštimą nuo kauliuko. Ananasą ir mangą supjaustykite kubeliais. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, nupilkite ir užpilkite šaltu vandeniu. Tada juos nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir kubeliais supjaustykite bananą.

Visus ingredientus 2 min. pakepinkite įkaitintame aliejuje. Įberkite kalendrų, aitriųjų paprikų miltelių, 1 šaukštelį druskos, 2 šaukštus cukraus, įpilkite žaliosios citrinos sulčių ir obuolių acto. Viską kartkartėmis pamaišydami troškinkite 18-20 min. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite dar cukraus ir ataušinkite.

Kepsniams nuplaukite aitriąsias paprikas, išimkite sėklas, nulupkite imbierą ir viską smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su kalendromis ir 2-3 šaukštais aliejaus. Kepsnius nuplaukite, nusausinkite, ištepkite marinatu ir bent 30 min. padėkite šaltai. Tada likusį aliejų supilkite į grilio keptuvę ir joje 2-3 min. iš abiejų pusių apkepkite kepsnius, iškepę pagardinkite druska. Trumpam įvyniokite į aliuminio foliją, o paskui patiekite su čatniu.

 Šios savaitės pasiūlymai parduotuvėse LIDL >>>