« Atgal

▶▶ Kiaulienos nugarinė su kaulu ir agurkų salotomis

Kepsniai

Grilis

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
(1)
Trukmė
Sudėtingumas
1 Įvertinimas
Kiaulienos nugarinė su kaulu ir agurkų salotomis
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 25 min.

Kiaulienos nugarinę pagardiname druska ir pipirais, uždedame kelis laurų lapelius, užberiame smulkintą česnaką, apšlakstome aliejumi ir dedame kepti ant grotelių.

Agurkus plonai supjaustome skustuku arba pjaustykle, užberiame kapotų bazilikų, druskos, pipirų, įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių, įpilame aliejaus ir medaus. Patiekiame su kepta nugarine.