« Atgal

▶▶ Keptas viščiukas

Video receptai

Kalėdų receptai

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

120 min.
(0)
Trukmė
Sudėtingumas
0 Įvertinimas
▶▶ Keptas viščiukas
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 120 min.

Įkaitiname orkaitę iki 220 °C.

Viščiuką nusausiname ir padedame ant kepimo skardos.

Į dubenėlį dedame sviestą, įtarkuojame citrinų žievelę, įspaudžiame česnaką. Suberiame smulkintus čiobrelius ir rozmarinus, įberiame druskos, pipirų. Viską gerai išmaišome.

Į viščiuko vidų įdedame keletą citrinos griežinėlių, ketvirčiais supjaustytą svogūną ir rozmarino šakelę. Virvele surišame viščiuko kojas. Paruoštu marinatu ištepame viščiuką ir lengvai apibarstome malta paprika. Kepame valandą. Jeigu odelė ima degti, uždengiame folija. Išsiskyrusias sultis porą kartų užpilame ant kepsnio – taip jis bus sultingesnis ir odelė neperkeps.

Išėmę iš orkaitės, viščiuką uždengiame folija ir paliekame pastovėti 15 minučių.

-

LIDL savaitės pasiūlymai čia...