« Atgal

Keptas karpis su apelsinais

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

70 min.
(1)
Trukmė
Sudėtingumas
1 Įvertinimas
Keptas karpis su apelsinais
Spausdinti Pasiūlyti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 70 min.

Pašaliname karpio galvą, nuplauname ir nusausiname žuvį.
Vieną česnako galvutę perpjauname per pusę, kitą nulupame ir skilteles suspaudžiame peiliu.
Pusė apelsino supjaustome griežinėliais, kitą pusę – skiltelėmis.
Į karpio vidų dedame česnakų skilteles, apelsinų griežinėlius, keletą šviežių čiobrelių šakelių.
Karpio išorę apšlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska ir pipirais.
Ant karpio užtarkuojame apelsinų žievelės. Šalia sudedame laužytus salierų stiebus, pomidorus, apelsinų skilteles ir per pusę perpjautą česnaką.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Tikslus kepimo laikas priklauso nuo žuvies dydžio.

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>