« Atgal

Karpių kepsneliai

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
(4)
Trukmė
Sudėtingumas
4 Įvertinimas
Karpių kepsneliai
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 25 min.

Karpių kepsnelius nuplaukite ir nusausinkite. Pagardinkite žiupsniu druskos.
Medų sumaišykite su grūdėtosiomis garstyčiomis.
Karpių kepsnelius merkite į medaus ir garstyčių padažą iš abiejų pusių.
Paruoštus karpių kepsnelius dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15–20 minučių, atsižvelgdami į kepsnelių storį.

-

PATARIMAS

Jei norite orkaitėje iškepti traškius karpių kepsnelius, kepdami vieną kitą kartą dar papildomai apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

-

KĄ VERTA ŽINOTI APIE „LIDL“ KARPĮ?

Atsakingai užaugintas Lietuvoje, jo rūšiai pritaikytomis sąlygomis ir laisvai plaukiodamas tvenkiniuose.
Labiau apsimoka. Pirkdami jau išdarinėtą žuvį – mokate tik už vartoti skirtą produktą.
Natūraliai išlaikomas šviežumas. Vakuuminėje pakuotėje žuvis ilgiau išlieka šviežia be papildomų priedų ar konservantų.
Užtikrinama šalčio grandinė, palaikant vienodai vėsią temperatūrą nuo Lietuvos augintojo iki parduotuvių lentynų.

-

LIDL savaitės pasiūlymai čia...