Velykiniai receptai

Išvenkite šventinio streso ruošiant maistą per Velykas! Pateikiame įvairių užkandžių, kepinių bei saldumynų, pagrindinių patiekalų receptus vienoje vietoje! Tad susiplanuoti šventinį valgiaraštį dabar itin paprasta!

Kepti zefyrų iešmeliai su vaisiais

Kepti zefyrų iešmeliai su vaisiais

Ingredientai: velykiniai zefyrai, vaisiai

Grilio paruošimas: įkaitinkite grilį iki vidutinio karštumo.
Vaisių paruošimas: vaisius supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir atidėkite į šalį.
Paruoškite zefyrų iešmelius: ant medinių iešmelių pakaitomis suverkite zefyrus ir vaisių gabalėlius.
Kepimas ant grotelių: paruoštus zefyrų iešmelius dėkite ant grotelių ir maždaug po 1–2 minutes iš kiekvienos pusės kepkite, kol zefyrai lengvai paruduos ir suminkštės. Stenkitės zefyrų nesudeginti.

Patiekimas: patiekite ant grotelių keptus zefyrų iešmelius, kol jie dar šilti ir lipnūs.