Vištienos šašlykas su keptais vaisiais ir Alabamos padažu

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Vištienos šašlykas su keptais vaisiais ir Alabamos padažu image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 15 min

Ingridientai

4 porcijos
  • Reikės:

    • 1   kg vištienos šlaunelių
    • 1   kriaušės
    • 4   slyvų
    • 1   obuolio
  • PADAŽUI

    • 200   g majonezo
    • 30   ml obuolių acto
    • 2   šaukštų rudojo cukraus
    • 1   šaukšto garstyčių
    • 1   šaukštelio citrinos sulčių
    • 1   šaukštelio krienų
    • 0,5   šaukštelių aitriųjų paprikų
    •   druskos
    •   pipirų

Paruošimas

  1. Vištienos šašlyką iškepkite ant tiesioginės grilio kaitros.

  2. Visus padažo ingredientus sudėkite į keptuvę ir uždėkite ant įkaitusio grilio grotelių. Nuolatos maišydami kaitinkite apie 5 minutes, kol padažas sutirštės.

  3. Ant grilio grotelių kepkite vaisius, kol suminkštės. Šiek tiek pravėsusius supjaustykite.

  4. Šašlykus patiekite su padažu ir keptais vaisiais.