
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
1 kg kg | vištienos šlaunelių vištienos šlaunelių | ||
1 | kriaušių kriaušės | ||
4 | slyvų slyvos | ||
1 | obuolių obuolio |
PADAŽUI
200 g g | majonezo majonezo | ||
30 ml ml | obuolių acto obuolių acto | ||
2 šaukštų šaukšto | rudojo cukraus rudojo cukraus | ||
1 šaukštų šaukšto | garstyčių garstyčių | ||
1 šaukštelių šaukštelio | citrinų sulčių citrinos sulčių | ||
1 šaukštelių šaukštelio | krienų krienų | ||
0,5 šaukštelių šaukštelio | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVištienos šašlykas su keptais vaisiais ir Alabamos padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Vištienos šašlyką iškepkite ant tiesioginės grilio kaitros.
- Visus padažo ingredientus sudėkite į keptuvę ir uždėkite ant įkaitusio grilio grotelių. Nuolatos maišydami kaitinkite apie 5 minutes, kol padažas sutirštės.
- Ant grilio grotelių kepkite vaisius, kol suminkštės. Šiek tiek pravėsusius supjaustykite.
- Šašlykus patiekite su padažu ir keptais vaisiais.