
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
1 kg kg | vištienos šlaunelių vištienos šlaunelių | |
1 | kriaušių kriaušės | |
4 | slyvų slyvos | |
1 | obuolių obuolio |
PADAŽUI
200 g g | majonezo majonezo | |
30 ml ml | obuolių acto obuolių acto | |
2 šaukštų šaukšto | rudojo cukraus rudojo cukraus | |
1 šaukštų šaukšto | garstyčių garstyčių | |
1 šaukštelių šaukštelio | citrinų sulčių citrinos sulčių | |
1 šaukštelių šaukštelio | krienų krienų | |
0,5 šaukštelių šaukštelio | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | |
druskos druskos | ||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVištienos šašlykas su keptais vaisiais ir Alabamos padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Vištienos šašlyką iškepkite ant tiesioginės grilio kaitros.
- Visus padažo ingredientus sudėkite į keptuvę ir uždėkite ant įkaitusio grilio grotelių. Nuolatos maišydami kaitinkite apie 5 minutes, kol padažas sutirštės.
- Ant grilio grotelių kepkite vaisius, kol suminkštės. Šiek tiek pravėsusius supjaustykite.
- Šašlykus patiekite su padažu ir keptais vaisiais.