Taip gyventi verta!
Vištienos šašlykas su keptais vaisiais ir Alabamos padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

1 kg kg viščiukų šlaunelių viščiuko šlaunelių
1 kriaušių kriaušės
4 slyvų slyvos
1 obuolių obuolio

PADAŽUI

200 g g majonezo majonezo
30 ml ml obuolių acto obuolių acto
2 šaukštų šaukšto rudojo cukraus rudojo cukraus
1 šaukštų šaukšto garstyčių garstyčių
1 šaukštelių šaukštelio citrinų sulčių citrinos sulčių
1 šaukštelių šaukštelio krienų krienų
0,5 šaukštelių šaukštelio aitriųjų paprikų aitriosios paprikos
druskos druskos
pipirų pipirų

Vištienos šašlykas su keptais vaisiais ir Alabamos padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

15 min
(2)

Gaminimas

  1. Vištienos šašlyką iškepkite ant tiesioginės grilio kaitros.
  2. Visus padažo ingredientus sudėkite į keptuvę ir uždėkite ant įkaitusio grilio grotelių. Nuolatos maišydami kaitinkite apie 5 minutes, kol padažas sutirštės.
  3. Ant grilio grotelių kepkite vaisius, kol suminkštės. Šiek tiek pravėsusius supjaustykite.
  4. Šašlykus patiekite su padažu ir keptais vaisiais.