Vištienos kepsneliai

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Vištienos kepsneliai image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

2 porcijos
  • Reikės:

    • 1   pakuotės „Grill&fun“ vištienos vidinės filė kepsnelių žolelių marinate
    • 400   g smidrų
    • 400   g mažųjų bulvyčių
    • 3   - 4   vyšninių pomidorų
    • 1   šaukšto balzaminio acto
    • 1   šaukštelio rudojo cukraus
  • Padažui:

    • 3   šaukštų majonezo
    • 1   šaukštelio krienų
    • 1   šaukštelio cukraus
    •   juodųjų pipirų
    • 1   skiltelės česnako
    • 2   šaukštų obuolių acto
    •   alyvuogių aliejaus

Paruošimas

    Vištieną kepkite 150 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių laiko.

    Bulves apvirkite, vėliau jas ir šparagus apvoliokite alyvuogių aliejuje, paskrudinkite ant griliaus.

    Pagaminkite balzaminio acto ir rudojo cukraus mišinį, jame apvoliokite pomidorus, paskrudinkite ant griliaus.

    Padažas:

    Nulupkite česnaką, jį susmulkinkite, užpilkite alyvuogių aliejaus ir trumpai pakepkite.

    Į apkeptą česnaką sudėkite majonezą, cukrų, obuolių actą ir pašildykite maišydami kol taps vientisa masė.