Viščiukas su adžika

Viščiukas su adžika image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 1 val.

Ingridientai

5 porcijos
    • 1   vnt. vištos
    • 3   šaukštų adžikos
    • 1   vnt. citrinos iš „Lidl Turgelio“
    • 2   vnt. morkų
    • 1   vnt. poro
    • 300   g bulvių skiltelių su lupenomis „Harvest Basket“
    •   druskos
    •   juodųjų pipirų

Paruošimas

    1. Į gilų indą dėkite viščiuką, ant jo - adžiką, užberkite druskos ir pipirų.2. Užtarkuokite citrinos žievelę, užspauskite sulčių ir įtrinkite viščiuką. Palikite pasimarinuoti bent valandą.3. Tuomet viščiuką perkelkite į kepimo formą ir kepkite iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.4. Tuomet į kepimo formą sudėkite pjaustytas morkas, porą ir šaldytas bulvytes. Kepkite dar apie pusvalandį.5. Kai iškeps, patiekite apibarstę špinatais, sultenėmis ir bazilikų lapeliais.