Taip gyventi verta!
Viščiukas su adžika

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 vnt. vnt. vištos vištos
3 šaukštų šaukšto adžikos adžikos
1 vnt. vnt. citrinų citrinos
(iš „Lidl Turgelio“)
2 vnt. vnt. morkų morkos
1 vnt. vnt. porų poro
300 g g bulvių skiltelių bulvių skiltelės
(su lupenomis „Harvest Basket“)
druskos druskos
juodųjų pipirų juodųjų pipirų

Viščiukas su adžika

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(7)

Gaminimas

1. Į gilų indą dėkite viščiuką, ant jo - adžiką, užberkite druskos ir pipirų.2. Užtarkuokite citrinos žievelę, užspauskite sulčių ir įtrinkite viščiuką. Palikite pasimarinuoti bent valandą.3. Tuomet viščiuką perkelkite į kepimo formą ir kepkite iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.4. Tuomet į kepimo formą sudėkite pjaustytas morkas, porą ir šaldytas bulvytes. Kepkite dar apie pusvalandį.5. Kai iškeps, patiekite apibarstę špinatais, sultenėmis ir bazilikų lapeliais.