
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | vištos vištos | ||
3 šaukštų šaukšto | adžikos adžikos | ||
1 vnt. vnt. | citrinų
citrinos (iš „Lidl Turgelio“) | ||
2 vnt. vnt. | morkų morkos | ||
1 vnt. vnt. | porų poro | ||
300 g g | bulvių skiltelių
bulvių skiltelės (su lupenomis „Harvest Basket“) | ||
druskos druskos | |||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listViščiukas su adžika
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Į gilų indą dėkite viščiuką, ant jo - adžiką, užberkite druskos ir pipirų.2. Užtarkuokite citrinos žievelę, užspauskite sulčių ir įtrinkite viščiuką. Palikite pasimarinuoti bent valandą.3. Tuomet viščiuką perkelkite į kepimo formą ir kepkite iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.4. Tuomet į kepimo formą sudėkite pjaustytas morkas, porą ir šaldytas bulvytes. Kepkite dar apie pusvalandį.5. Kai iškeps, patiekite apibarstę špinatais, sultenėmis ir bazilikų lapeliais.