Taip gyventi verta!
Uogų salotos su špinatais ir fetos sūriu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

50 g g špinatų špinatų
200 g g braškių braškės
100 g g šilauogių šilauogės
1 avokadų avokado
(gerai sunokusio)
50 g g fetos sūrio fetos sūrio
50 g g graikinių riešutų graikinio riešuto

Padažui:

150 g g braškių braškės
(šviežių)
2 šaukštų šaukšto obuolių acto obuolių acto
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
1 žiupsnelių žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Uogų salotos su špinatais ir fetos sūriu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

15 min
(3)

Gaminimas

  1. Į gilią lėkštę suberkite šviežių špinatų lapelius, ant viršaus - perpus perpjautas braškes, šilauoges, riekelėmis supjaustytą avokadą.
  2. Salotų viršų apiberkite trupintu fetos sūriu ir smulkintais graikiniais riešutais.
  3. Padažui visus ingredientus maisto smulkintuvu sutrinkite iki visiškai vientisos masės. Apšlakstykite salotas ir patiekite nedelsiant.

-

Tikros vasaros salotos - ryškios, gaivios ir labai spalvingos! Sumaišytos vos per kelias minutes, jos puikiai tiks lengvai vakarienei ar kaip garnyras prie ant grotelių keptos vištienos.

Saldžias uogas čia puikiai papildo ir jų sodrų skonį atskleidžia fetos sūrumas, o smulkinti graikiniai riešutai salotoms suteikia dar daugiau skirtingų tekstūrų.

Būtinai paruoškite braškių ir obuolių acto padažą - jis pikantiškas, saldžiarūgštis, gausus uogų skonio. Gausiai apšlakstykite salotas ir patiekite nedelsiant, kol uogos dar sultingos, o špinatų lapeliai - traškūs.