
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
50 g g | špinatų špinatų | ||
200 g g | braškių braškės | ||
100 g g | šilauogių šilauogės | ||
1 | avokadų
avokado (gerai sunokusio) | ||
50 g g | fetos sūrio fetos sūrio | ||
50 g g | graikinių riešutų graikinio riešuto |
Padažui:
150 g g | braškių
braškės (šviežių) | ||
2 šaukštų šaukšto | obuolių acto obuolių acto | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listUogų salotos su špinatais ir fetos sūriu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Į gilią lėkštę suberkite šviežių špinatų lapelius, ant viršaus - perpus perpjautas braškes, šilauoges, riekelėmis supjaustytą avokadą.
- Salotų viršų apiberkite trupintu fetos sūriu ir smulkintais graikiniais riešutais.
- Padažui visus ingredientus maisto smulkintuvu sutrinkite iki visiškai vientisos masės. Apšlakstykite salotas ir patiekite nedelsiant.
-
Tikros vasaros salotos - ryškios, gaivios ir labai spalvingos! Sumaišytos vos per kelias minutes, jos puikiai tiks lengvai vakarienei ar kaip garnyras prie ant grotelių keptos vištienos.
Saldžias uogas čia puikiai papildo ir jų sodrų skonį atskleidžia fetos sūrumas, o smulkinti graikiniai riešutai salotoms suteikia dar daugiau skirtingų tekstūrų.
Būtinai paruoškite braškių ir obuolių acto padažą - jis pikantiškas, saldžiarūgštis, gausus uogų skonio. Gausiai apšlakstykite salotas ir patiekite nedelsiant, kol uogos dar sultingos, o špinatų lapeliai - traškūs.