Keptuvėje aukštais kraštais įkaitiname aliejų, minutę apkepame smulkintus česnakus ir svogūnus. Sudedame smulkintą papriką ir kepame dar 2 minutes.Į keptuvę dedame faršą ir beriame prieskonius - aitriąsias paprikas, paprikų miltelius, česnakų granules; kepame apie 10 minučių, kol mėsa iškepa. Beriame cukrų, dedame pomidorų padažą, konservuotus pomidorus su sultimis, konservuotas pupeles, vandenį, sultinio kubelį, druską ir pipirus. Kai viskas užverda, sumažiname ugnį ir troškiname 45 minutes. Patiekiame su virtais ryžiais, grietine, petražolėmis ir avokadu.
Troškinys su aitriosiomis paprikomis
Ingridientai
4
asmenims
-
- 500 g kiaulienos kumpio „Skonio ženklas“
- 1 vnt. svogūno iš „Lidl turgelio“
- 1 vnt. raudonosios paprikos iš „Lidl turgelio“
- 3 skiltelių česnako iš „Lidl turgelio“
- jautienos sultinio 1 kubelio
- 3 šaukštų pomidorų padažo „Mikado“
- 420 ml konservuotų pomidorų „Freshona“
- 425 ml konservuotų pupelių „Freshona“
- 250 g ryžių „Golden Sun“
- 2 šaukštų grietinės „Pilos“
- vnt. avokadų pusės
- 1 šaukštelio cukraus „Diamant“
- 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
- 1 šaukštelio aitriosios paprikos
- 1 šaukštelio paprikų miltelių
- 1 šaukštelio džiovintų česnakų
- 150 ml vandens
- druskos „Kania“
- pipirų „Kania“
- 1 saujos petražolių