Taip gyventi verta!
Lietuviški patiekalai: Troškinti baltieji kopūstai su kmynais ir obuoliais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

250 g g kopūstų kopūsto
20 ml ml aliejaus aliejaus
1 šaukštų šaukšto kumino kumino
50 ml ml obuolių acto obuolių acto
40 ml ml medaus medaus
50 g g razinų razinos
1 vnt. vnt. obuolių obuolio
imbiero imbiero
druskos druskos
pipirų pipirų

Troškinti baltieji kopūstai su kmynais ir obuoliais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(21)

Gaminimas

Kopūstus su kmynais šiek tiek pakepiname aliejuje, kad kopūstai suminkštėtų, bet neparuduotų.

Sumaišome su likusiais ingredientais, paskaniname druska ir pipirais.

Paliekame per naktį pastovėti.

Galima valgyti šaltus arba karštus.