
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
1,5 kg kg | triušio
triušio (atskirto dalimis) | ||
3 - 4 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
2 šaukštų šaukšto | sviesto
sviesto („ghee“ sviesto) | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
1 | svogūnų svogūno | ||
6 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
2 šaukštų šaukšto | miltų miltų | ||
240 ml ml | trintų pomidorų trintų pomidorų | ||
1 puodelių puodelio | baltojo vyno
baltojo vyno (sauso) | ||
2 puodelių puodelio | vandens vandens | ||
2 - 3 šakelių šakelės | čiobrelių čiobrelių |
Žirnelių tyrei:
200 g g | žirnelių
žirnelių (šaldytų) | ||
40 g g | migdolų riešutų
migdolų riešutų (riekelių) | ||
2 šaukštų šaukšto | kreminio sūrio kreminio sūrio | ||
3 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
40 g g | parmezano sūrio
parmezano sūrio (tarkuoto) | ||
4 - 6 | mėtų
mėtos (šviežių lapelių) | ||
1 | citrinų sulčių citrinos sulčių | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Triušis su migdolų padažu ir žirnelių tyre
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Susmulkiname česnaką.
Susmulkiname svogūną.
Pagardiname triušį druska, pipirais ir apkepame alyvuogių aliejuje. Tame pačiame puode su triušio riebalais ir ghee sviestu pakepiname svogūną apie 3 min.
Sudedame česnakus ir pakepame dar minutę. Suberiame miltus ir maišydami dar kelias minutes pakepiname. Supilame vyną, trintus pomidorus, vandenį.
Sudedame pakepintą triušieną.
Suberiame čiobrelius, dar šiek tiek druskos, pipirų ir migdolų riekeles.
Viską troškiname apie 45 min. ant vidutinės kaitros.
Išspaudžiame žaliųjų citrinų sulčių.
Žirnelių tyrė
Sudedame visus žirnelių tyrės ingredientus į dubenį.
Gerai sumaišome.
Sutriname su trintuvu.
Masė turi būti ne per švelni, su gabaliukais.
Patiekiame su triušiu.