Taip gyventi verta!
Triušis su migdolų padažu ir žirnelių tyre

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

1,5 kg kg triušio triušio
(atskirto dalimis)
3 - 4 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
2 šaukštų šaukšto sviesto sviesto
(„ghee“ sviesto)
druskos druskos
pipirų pipirų
1 svogūnų svogūno
6 skiltelių skiltelės česnako česnako
2 šaukštų šaukšto miltų miltų
240 ml ml trintų pomidorų trintų pomidorų
1 puodelių puodelio baltojo vyno baltojo vyno
(sauso)
2 puodelių puodelio vandens vandens
2 - 3 šakelių šakelės čiobrelių čiobrelių

Žirnelių tyrei:

200 g g žirnelių žirnelių
(šaldytų)
40 g g migdolų riešutų migdolų riešutų
(riekelių)
2 šaukštų šaukšto kreminio sūrio kreminio sūrio
3 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
40 g g parmezano sūrio parmezano sūrio
(tarkuoto)
4 - 6 mėtų mėtos
(šviežių lapelių)
1 citrinų sulčių citrinos sulčių
druskos druskos
pipirų pipirų

▶▶ Triušis su migdolų padažu ir žirnelių tyre

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

1:15 h
(5)

Gaminimas

Susmulkiname česnaką.
Susmulkiname svogūną.
Pagardiname triušį druska, pipirais ir apkepame alyvuogių aliejuje. Tame pačiame puode su triušio riebalais ir ghee sviestu pakepiname svogūną apie 3 min.
Sudedame česnakus ir pakepame dar minutę. Suberiame miltus ir maišydami dar kelias minutes pakepiname. Supilame vyną, trintus pomidorus, vandenį.
Sudedame pakepintą triušieną.
Suberiame čiobrelius, dar šiek tiek druskos, pipirų ir migdolų riekeles.
Viską troškiname apie 45 min. ant vidutinės kaitros.

Išspaudžiame žaliųjų citrinų sulčių.

Žirnelių tyrė

Sudedame visus žirnelių tyrės ingredientus į dubenį.
Gerai sumaišome.
Sutriname su trintuvu.
Masė turi būti ne per švelni, su gabaliukais.
Patiekiame su triušiu.