Taip gyventi verta!
Lietuviški patiekalai: Švilpikai su grybų padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

6 vnt. vnt. bulvių bulvės
1 šaukštų šaukšto kumino kumino
2 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
kvietinių miltų kvietinių miltų
druskos druskos
aliejaus aliejaus
150 g g pievagrybių pievagrybių
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
grietinėlės grietinėlės

Švilpikai su grybų padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(11)

Gaminimas

Išverdame bulves su lupenomis.

Kiek atvėsusias bulves nulupame ir sugrūdame.Įmušame kiaušinius, beriame kmynų ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišome.

Beriame miltų, kol masė pasidaro tinkama formuoti.

Formuojame švilpikus ir apkepame aliejuje.

Paruošiame padažą: apkepiname smulkintą svogūną aliejuje, suberiame supjaustytus pievagrybius ir apkepame.

Pilame grietinėlę.

Paverdame porą minučių, paskaniname druska ir pipirais.