Švilpikai su grybų padažu

Švilpikai su grybų padažu image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 1 val.

Ingridientai

2 porcijos
    • 6   vnt. bulvių
    • 1   šaukšto kumino
    • 2   vnt. kiaušinių
    •   kvietinių miltų
    •   druskos
    •   aliejaus
    • 150   g pievagrybių
    • 1   vnt. svogūno
    •   grietinėlės

Paruošimas

  1. Išverdame bulves su lupenomis.

  2. Kiek atvėsusias bulves nulupame ir sugrūdame.Įmušame kiaušinius, beriame kmynų ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišome.

  3. Beriame miltų, kol masė pasidaro tinkama formuoti.

  4. Formuojame švilpikus ir apkepame aliejuje.

  5. Paruošiame padažą: apkepiname smulkintą svogūną aliejuje, suberiame supjaustytus pievagrybius ir apkepame.

  6. Pilame grietinėlę.

  7. Paverdame porą minučių, paskaniname druska ir pipirais.