Taip gyventi verta!
Sviestinė lašiša su citrinomis ir medaus padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

1 kg kg lašišos filė lašišos filė
druskos druskos
pipirų pipirų
petražolių petražolių
(džiovintų)
krapų krapų
(šviežių)
75 g g sviesto sviesto
60 ml ml citrinų sulčių citrinos sulčių
4 - 5 skiltelių skiltelės česnako česnako
(smulkinto)
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
citrinų citrinos
(griežinėlių)

▶▶ Sviestinė lašiša su citrinomis ir medaus padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(12)

Gaminimas

Į kepimo skardą dedame lašišos filė.
Pagardiname druska, pipirais ir džiovintomis petražolėmis.
Išspaudžiame citrinos sulčių.
Susmulkiname česnaką.
Nedideliame dubenėlyje sumaišome lydytą sviestą, citrinų sultis, susmulkintą česnaką ir medų.
Užpilame padažą ant lašišos ir tolygiai paskirstome.
Išdėliojame citrinos griežinėlius.
Uždengiame folija ir kepame iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje 15 min.
Nuimame foliją, užberiame šviežių kapotų petražolių.
Kepame dar 5 min.
Patiekiame su medaus padažu.