
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
1 kg kg | lašišos filė lašišos filė | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
petražolių
petražolių (džiovintų) | |||
krapų
krapų (šviežių) | |||
75 g g | sviesto sviesto | ||
60 ml ml | citrinų sulčių citrinos sulčių | ||
4 - 5 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (smulkinto) | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | ||
citrinų
citrinos (griežinėlių) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Sviestinė lašiša su citrinomis ir medaus padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Į kepimo skardą dedame lašišos filė.
Pagardiname druska, pipirais ir džiovintomis petražolėmis.
Išspaudžiame citrinos sulčių.
Susmulkiname česnaką.
Nedideliame dubenėlyje sumaišome lydytą sviestą, citrinų sultis, susmulkintą česnaką ir medų.
Užpilame padažą ant lašišos ir tolygiai paskirstome.
Išdėliojame citrinos griežinėlius.
Uždengiame folija ir kepame iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje 15 min.
Nuimame foliją, užberiame šviežių kapotų petražolių.
Kepame dar 5 min.
Patiekiame su medaus padažu.