1. Į puodą dedame sviestą ir smulkiai pjaustytas daržoves, pakepiname iki šviesiai rudos spalvos.2. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais ir dedame į puodą prie daržovių. Pakepame apie 10 minučių.3. Į puodą pilame vandenį ir dedame vištienos sultinį.4. Sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir verdame sriubą 20 minučių.5. Bulvėms suminkštėjus, dedame konservuotas pupeles ir pjaustytas petražoles, paskaniname pipirais. Paverdame dar 5 min.6. Išvirtą sriubą patiekiame su kietuoju sūriu ir paskrudinta itališka duonele.
Soti toskanietiška sriuba su vištiena ir pupelėmis
Ingridientai
4
porcijos
-
- 250 g vištienos krūtinėlės „Skonio ženklas“
- 2 vnt. morkų
- 1 vnt. saliero (stiebo) iš „Lidl turgelio“
- 1 vnt. svogūno (didelio) iš „Lidl turgelio“
- 3 skiltelių česnako iš „Lidl turgelio“
- 20 g sviesto „Pilos“
- 1 l vandens
- 2 vnt. vištienos sultinio kubelių
- 1 skardinės konservuotų pupelių baltųjų
- 1 ryšulėlio petražolių šviežių
- 2 vnt. bulvių nedidelių
- juodųjų pipirų
- 10 - 20 g kietojo sūrio „Lovilio“ pateikti
- itališkos duonos „Mano duona“
Paruošimas
---
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>