Soti toskanietiška sriuba su vištiena ir pupelėmis

Soti toskanietiška sriuba su vištiena ir pupelėmis image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 40 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 250   g vištienos krūtinėlės „Skonio ženklas“
    • 2   vnt. morkų
    • 1   vnt. saliero (stiebo) iš „Lidl turgelio“
    • 1   vnt. svogūno (didelio) iš „Lidl turgelio“
    • 3   skiltelių česnako iš „Lidl turgelio“
    • 20   g sviesto „Pilos“
    • 1   l vandens
    • 2   vnt. vištienos sultinio kubelių
    • 1   skardinės konservuotų pupelių baltųjų
    • 1   ryšulėlio petražolių šviežių
    • 2   vnt. bulvių nedidelių
    •   juodųjų pipirų
    • 10   - 20   g kietojo sūrio „Lovilio“ pateikti
    •   itališkos duonos „Mano duona“

Paruošimas

    1. Į puodą dedame sviestą ir smulkiai pjaustytas daržoves, pakepiname iki šviesiai rudos spalvos.2. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais ir dedame į puodą prie daržovių. Pakepame apie 10 minučių.3. Į puodą pilame vandenį ir dedame vištienos sultinį.4. Sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir verdame sriubą 20 minučių.5. Bulvėms suminkštėjus, dedame konservuotas pupeles ir pjaustytas petražoles, paskaniname pipirais. Paverdame dar 5 min.6. Išvirtą sriubą patiekiame su kietuoju sūriu ir paskrudinta itališka duonele.

    ---

    Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>