
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
250 g g | vištienos krūtinėlės
vištienos krūtinėlės („Skonio ženklas“) | |
2 vnt. vnt. | morkų morkos | |
1 vnt. vnt. | salierų
saliero ((stiebo) iš „Lidl turgelio“) | |
1 vnt. vnt. | svogūnų
svogūno ((didelio) iš „Lidl turgelio“) | |
3 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) | |
20 g g | sviesto
sviesto („Pilos“) | |
1 l l | vandens vandens | |
2 vnt. vnt. | vištienos sultinio
vištienos sultinio (kubelių) | |
1 skardinių skardinės | konservuotų pupelių
konservuotų pupelių (baltųjų) | |
1 ryšulėlių ryšulėlio | petražolių
petražolių (šviežių) | |
2 vnt. vnt. | bulvių
bulvės (nedidelių) | |
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | ||
10 - 20 g g | kietojo sūrio
kietojo sūrio ( „Lovilio“ pateikti) | |
Itališkos duonos
Itališkos duonos ( „Mano duona“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSoti toskanietiška sriuba su vištiena ir pupelėmis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Į puodą dedame sviestą ir smulkiai pjaustytas daržoves, pakepiname iki šviesiai rudos spalvos.2. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais ir dedame į puodą prie daržovių. Pakepame apie 10 minučių.3. Į puodą pilame vandenį ir dedame vištienos sultinį.4. Sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir verdame sriubą 20 minučių.5. Bulvėms suminkštėjus, dedame konservuotas pupeles ir pjaustytas petražoles, paskaniname pipirais. Paverdame dar 5 min.6. Išvirtą sriubą patiekiame su kietuoju sūriu ir paskrudinta itališka duonele.
---
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>