Taip gyventi verta!
Soti toskanietiška sriuba su vištiena ir pupelėmis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

250 g g vištienos krūtinėlės vištienos krūtinėlės
(„Skonio ženklas“)
2 vnt. vnt. morkų morkos
1 vnt. vnt. salierų saliero
((stiebo) iš „Lidl turgelio“)
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
((didelio) iš „Lidl turgelio“)
3 skiltelių skiltelės česnako česnako
(iš „Lidl turgelio“)
20 g g sviesto sviesto
(„Pilos“)
1 l l vandens vandens
2 vnt. vnt. vištienos sultinio vištienos sultinio
(kubelių)
1 skardinių skardinės konservuotų pupelių konservuotų pupelių
(baltųjų)
1 ryšulėlių ryšulėlio petražolių petražolių
(šviežių)
2 vnt. vnt. bulvių bulvės
(nedidelių)
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
10 - 20 g g kietojo sūrio kietojo sūrio
( „Lovilio“ pateikti)
Itališkos duonos Itališkos duonos
( „Mano duona“)

Soti toskanietiška sriuba su vištiena ir pupelėmis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

40 min
(42)

Gaminimas

1. Į puodą dedame sviestą ir smulkiai pjaustytas daržoves, pakepiname iki šviesiai rudos spalvos.2. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais ir dedame į puodą prie daržovių. Pakepame apie 10 minučių.3. Į puodą pilame vandenį ir dedame vištienos sultinį.4. Sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir verdame sriubą 20 minučių.5. Bulvėms suminkštėjus, dedame konservuotas pupeles ir pjaustytas petražoles, paskaniname pipirais. Paverdame dar 5 min.6. Išvirtą sriubą patiekiame su kietuoju sūriu ir paskrudinta itališka duonele.

---

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>