
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
250 g g | vištienos krūtinėlės
vištienos krūtinėlės („Skonio ženklas“) | ||
2 vnt. vnt. | morkų morkos | ||
1 vnt. vnt. | salierų
saliero ((stiebo) iš „Lidl turgelio“) | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų
svogūno ((didelio) iš „Lidl turgelio“) | ||
3 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) | ||
20 g g | sviesto
sviesto („Pilos“) | ||
1 l l | vandens vandens | ||
2 vnt. vnt. | vištienos sultinio
vištienos sultinio (kubelių) | ||
1 skardinių skardinės | konservuotų pupelių
konservuotų pupelių (baltųjų) | ||
1 ryšulėlių ryšulėlio | petražolių
petražolių (šviežių) | ||
2 vnt. vnt. | bulvių
bulvės (nedidelių) | ||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | |||
10 - 20 g g | kietojo sūrio
kietojo sūrio ( „Lovilio“ pateikti) | ||
Itališkos duonos
Itališkos duonos ( „Mano duona“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSoti toskanietiška sriuba su vištiena ir pupelėmis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Į puodą dedame sviestą ir smulkiai pjaustytas daržoves, pakepiname iki šviesiai rudos spalvos.2. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais ir dedame į puodą prie daržovių. Pakepame apie 10 minučių.3. Į puodą pilame vandenį ir dedame vištienos sultinį.4. Sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir verdame sriubą 20 minučių.5. Bulvėms suminkštėjus, dedame konservuotas pupeles ir pjaustytas petražoles, paskaniname pipirais. Paverdame dar 5 min.6. Išvirtą sriubą patiekiame su kietuoju sūriu ir paskrudinta itališka duonele.
---
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>