Šonkauliai su coleslaw salotomis

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šonkauliai su coleslaw salotomis image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 1:30 val.

Ingridientai

2 porcijos
  • Reikės:

    • 1   pakuotės Grill&fun“ kiaulienos šonkaulių medaus marinate
    •   obuolių sulčių
  • Salotoms:

    • 0,5   vnt. kopūstų
    • 3   morkų
    • 2   šaukštelių krienų
    • 2   šaukštų majonezo
    • 1   šaukštelio cukraus
    • 3   šaukštų obuolių acto
    •   druskos
    •   pipirų

Paruošimas

    Šonkaulius kepkite lėtai 150 laipsnių temperatūroje apie valandą laiko.

    Po valandos šonkaulius ištraukite, suvyniokite į foliją, įpilkite obuolių sulčių ir palikite kepti dar 30 minučių.

    Kol keps šonkauliai, galima paruošti salotas. Visų pirma, sukapokite kopūstą, supjaustykite morką. Ant daržovių užberkite druską ir cukrų, įpilkite obuolių acto ir palikite 30 minučių pastovėti. Vėliau išimkite iš indo ir nusunkite skystį.

    Sudėkite į dubenį sukapotą kopūstą, supjaustytą morką, majonezą, krienus, druską ir pipirus. Viską išmaišykite.