Sluoksniuotas „Favorina“ pyragas

Sluoksniuotas „Favorina“ pyragas image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 45 min

Ingridientai

4 asmenims
    • 3   vnt. biskvitų pagrindų
    • 2   pakelių aviečių
    • 500   g maskarponės sūrio
    • 500   ml grietinėlės
    • 8   šaukštų kakavos miltelių
    • 1   vnt. vanilės ankšties minkštimo
    • 3   šaukštų cukraus pudros
    • 100   g šokoladinių saldainių ir sausainių

Paruošimas

  1. Elektriniu plaktuvu išplakti grietinėlę ir maskarponės sūrį. Kai masė bus standi, įberti kakavos miltelių, įdėti vanilės minkštimą. Atsižvelgiant į tai, kokie kakavos milteliai naudojami, galima pasaldinti įberiant šiek tiek cukraus pudros.

  2. 1/3 šokoladinio kremo sudėti į konditerinį maišą su antgaliu apskrita skylute, kita dalimi tolygiai aptepti biskvito pagrindus, paliekant laisvą maždaug 2 cm pločio kraštą.

  3. Dabar ant 2 cm pločio juostos pakaitomis dėti avietę ir iš konditerinio maišo išspausti šiek tiek šokoladinio kremo. Sudėti biskvito pagrindus vieną ant kito ir dekoruoti „Favorina“ šokoladiniais saldainiais ir sausainiais.

  4. Apibarstyti cukraus pudra ir patiekti.