Sausainių „Macarons“ sluoksniuotis

Sausainių „Macarons“ sluoksniuotis image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 20 min

Ingridientai

4 asmenims
    • 12   vnt. sausainių „Macarons“
    • 400   ml plakamosios grietinėlės
    • 200   g maskarponės sūrio
    • 80   g cukraus pudros
    • 1   šaukštelio vanilės ankšties minkštimo
    • 2   šaukštų cukraus
    • 0,5   vnt. citrinų sulčių
    •   mėtos lapelių
    • 200   g braškių
    • 125   g aviečių
    • 1   vnt. mango

Paruošimas

  1. Supjaustykite kubeliais 200 g braškių, 125 g aviečių, 1 mangą ir pasaldinkite 2 šaukštais cukraus.

  2. Išspauskite citriną ir įmaišykite sultis.

  3. Sumaišykite 250 g maskarponės sūrio ir 80 g cukraus pudros.

  4. Įmaišykite 200 g plakamosios grietinėlės.

  5. Perpjaukite per pusę vanilės ankštį ir išskobkite minkštimą.

  6. Įdėkite vanilę ir plakite iki kreminės masės.

  7. Padalinkite pusiau 1 pakelį sausainių „Macarons“.

  8. Pakaitomis sluoksniuokite sausainius „Macarons“, grietinėlę ir marinuotus vaisius.

  9. Papuoškite sluoksniuočius sausainiais „Macarons“ ir mėtomis.