Supjaustykite kubeliais 200 g braškių, 125 g aviečių, 1 mangą ir pasaldinkite 2 šaukštais cukraus.
Sausainių „Macarons“ sluoksniuotis
Ingridientai
4
asmenims
-
- 12 vnt. sausainių „Macarons“
- 400 ml plakamosios grietinėlės
- 200 g maskarponės sūrio
- 80 g cukraus pudros
- 1 šaukštelio vanilės ankšties minkštimo
- 2 šaukštų cukraus
- 0,5 vnt. citrinų sulčių
- mėtos lapelių
- 200 g braškių
- 125 g aviečių
- 1 vnt. mango
Paruošimas
Išspauskite citriną ir įmaišykite sultis.
Sumaišykite 250 g maskarponės sūrio ir 80 g cukraus pudros.
Įmaišykite 200 g plakamosios grietinėlės.
Perpjaukite per pusę vanilės ankštį ir išskobkite minkštimą.
Įdėkite vanilę ir plakite iki kreminės masės.
Padalinkite pusiau 1 pakelį sausainių „Macarons“.
Pakaitomis sluoksniuokite sausainius „Macarons“, grietinėlę ir marinuotus vaisius.
Papuoškite sluoksniuočius sausainiais „Macarons“ ir mėtomis.