Taip gyventi verta!
Saldžiųjų bulvių ir vištienos kepsneliai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

400 g g vištienos faršo vištienos faršo
(„Skonio ženklas“)
1 vnt. vnt. bulvių bulvės
(saldžiosios)
2 šaukštų šaukšto džiūvėsėlių džiūvėsėlių
(„Castello“)
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
(„Lidl turgelio“)
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
(„Kania“)
1 žiupsnelių žiupsnelio pipirų pipirų
(„Kania“)
1 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(„Primadonna“)
1 saujų saujos petražolių petražolių
(„Lidl turgelio“)
svogūnų laiškų svogūnų laiškų
(„Lidl turgelio“)

Padažui:

1 vnt. vnt. avokadų avokado
(„Lidl turgelio“)
1 vnt. vnt. pomidorų pomidoro
(„Lidl turgelio“)
0,5 vnt. vnt. citrinų sulčių citrinos sulčių
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
(„Kania“)

Saldžiųjų bulvių ir vištienos kepsneliai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

1:20 h
(66)

Gaminimas

1. Saldžiąsias bulves sutarkuojame burokine tarka ir nuspaudžiame skystį per marlę.2. Dubenyje sumaišome tarkuotas saldžiąsias bulves, vištienos faršą, džiūvėsėlius, trintus česnakus, druską, pipirus, aliejų.3. Rankomis formuojame norimo dydžio kepsnelius ir dedame ant kepimo popieriaus.4. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių, kepimo viduryje apverčiame.5. Gaminame padažą: avokadą sutriname šakute ir sumaišome su kubeliais pjaustytu pomidoru, citrinos sultimis ir druska. 6. Kepsnelius patiekiame su paruoštu padažu, apibarstome petražolėmis ir svogūnų laiškais.---

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>