Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus.
Šakšuka
Ingridientai
1
porcija
-
Reikės:
- 4 kiaušinių
- 500 g konservuotų pomidorų
- 0,5 vnt. paprikų
- 1 svogūno
- 2 skiltelių česnako
- 1 šaukštelio aitriosios paprikos
- 1 šaukštelio saldžiosios paprikos
- 1 šaukšto pomidorų pastos
- druskos
- pipirų
- aliejaus
- 20 g prieskoninių žolelių svogūnų laiškų, petražolių
- 30 g fetos sūrio
- 2 g aitriųjų paprikų dribsnių „Deluxe“
Paruošimas
Apkepame pjaustytą svogūną, papriką, česnaką ir aitriąją papriką.
Supilame konservuotus pomidorus, įdedame pomidorų pastos, pamaišome.
Pagardiname saldžiąja paprika, pipirais, druska. Pamaišome.
Troškiname 5-8 min., kol sutirštės.
Masėje padarome 4 nedideles duobutes ir įmušame po kiaušinį.
Uždengiame dangčiu ir ant lėtos ugnies troškiname apie 5 min.
Užberiame kapotų žolelių.
Apdėliojame feta, užbarstome aitriųjų paprikų dribsnių.
Patiekiame pabarstę smulkintais svogūnų laiškais.