Kruasanus perpjaukite pusiau ir atskirkite abi puses. Ištepkite jas kreminiu sūriu, pabarstykite juodaisiais pipirais.
Rūkyta lašiša ir kreminiu sūriu paskaninti kruasanai
Ingridientai
4
vnt.
-
- 4 vnt. klasikinių kruasanų
- 200 g rūkytos lašišų filė
- 200 g kreminio sūrio
- 4 - 6 vnt. salotų lapų
- 1 vnt. raudonojo svogūno
- 1 žiupsnelio juodųjų pipirų
- 1 šlakelio citrinos sulčių
- 1 saujos gražgarsčių
Paruošimas
Ant vienos kruasano pusės uždėkite „Iceberg“ salotos lapą, o ant kitos – suplėšytą lašišos filė. Apšlakstykite ją citrinos sultimis.
Supjaustykite svogūną žiedais ir sudėkite ant lašišos. Susmulkinkite petražoles, kitas mėgstamas prieskonines žoleles ir užberkite ant lašišos ir svogūnų.
Suvožkite abi kruasano puses ir skanaukite.