Taip gyventi verta!
Prancūziškas dešrainis su grilyje keptomis vištienos dešrelėmis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

540 g g vištienos dešrelių vištienos dešrelės
(„Grill&Fun“ rinkinio)
6 vnt. vnt. dešrainio bandelių dešrainio bandelių
(prancūziško stiliaus)
150 g g vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
150 g g mažųjų saldžiųjų paprikų rinkinuko mažųjų saldžiųjų paprikų rinkinuko
100 g g kečupo kečupo
(kario)
30 g g aitriųjų paprikų padažo su žolelėmis aitriųjų paprikų padažo su žolelėmis
100 g g šoninės šoninės
((plonai pjaustytos) )

Žolelių padažui

4 skiltelių skiltelės česnako česnako
1 citrinų citrinos
petražolių petražolių
bazilikų baziliko
kalendros kalendros
druskos druskos
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
prieskonių prieskonių
(„GRILLMEISTER“ )

Prancūziškas dešrainis su grilyje keptomis vištienos dešrelėmis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

45 min
(1)

Gaminimas

Grilyje keptų vištienos dešrelių rinkinys su vyšniniais pomidorais ir prancūziškas dešrainis, paskanintas žolelių padažu

Papriką supjaustykite žiedais, o iš pomidoriukų išskobkite viduriukus, kad galėtumėte užmauti ant dešrelės. Marinuokite aitriųjų paprikų padaže su prieskoninėmis žolelėmis. Pusę dešrelių apvyniokite šonine. Pomidorus ir paprikas užmaukite ant dešrelių. Dešreles apkepinkite kepsninėje.

Bandeles perpjaukite pusiau ir teptuku patepkite minkštimą žolelių padažu. Dėkite kepti į kepsninę. Iškeptas dešreles dėkite į bandeles - į vieną puselę po dešrelę, pagardinkite kario kečupu. Bandeles dar galima paskaninti salotų lapais ar gražgarstėmis.

- - -

„Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale paspaudę čia.