Grilyje keptų vištienos dešrelių rinkinys su vyšniniais pomidorais ir prancūziškas dešrainis, paskanintas žolelių padažu
Prancūziškas dešrainis su grilyje keptomis vištienos dešrelėmis
Ingridientai
4
porcijos
-
- 540 g vištienos dešrelių „Grill&Fun“ rinkinio
- 6 vnt. dešrainio bandelių prancūziško stiliaus
- 150 g vyšninių pomidorų
- 150 g mažųjų saldžiųjų paprikų rinkinuko
- 100 g kečupo kario
- 30 g aitriųjų paprikų padažo su žolelėmis
- 100 g šoninės (plonai pjaustytos)
-
Žolelių padažui
- 4 skiltelių česnako
- 1 citrinos
- petražolių
- bazilikų
- kalendros
- druskos
- 1 šaukšto medaus
- prieskonių „GRILLMEISTER“
Paruošimas
Papriką supjaustykite žiedais, o iš pomidoriukų išskobkite viduriukus, kad galėtumėte užmauti ant dešrelės. Marinuokite aitriųjų paprikų padaže su prieskoninėmis žolelėmis. Pusę dešrelių apvyniokite šonine. Pomidorus ir paprikas užmaukite ant dešrelių. Dešreles apkepinkite kepsninėje.
Bandeles perpjaukite pusiau ir teptuku patepkite minkštimą žolelių padažu. Dėkite kepti į kepsninę. Iškeptas dešreles dėkite į bandeles - į vieną puselę po dešrelę, pagardinkite kario kečupu. Bandeles dar galima paskaninti salotų lapais ar gražgarstėmis.
- - -
„Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale paspaudę čia.