Prancūziškas dešrainis su grilyje keptomis vištienos dešrelėmis

Prancūziškas dešrainis su grilyje keptomis vištienos dešrelėmis image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 45 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 540   g vištienos dešrelių
    • 6   vnt. dešrainio bandelių
    • 150   g vyšninių pomidorų
    • 150   g mažųjų saldžiųjų paprikų rinkinuko
    • 100   g kečupo
    • 30   g aitriųjų paprikų padažo su žolelėmis
    • 100   g šoninės
  • Žolelių padažui

    • 4   skiltelių česnako
    • 1   citrinos
    •   petražolių
    •   bazilikų
    •   kalendros
    •   druskos
    • 1   šaukšto medaus
    •   prieskonių

Paruošimas

    Grilyje keptų vištienos dešrelių rinkinys su vyšniniais pomidorais ir prancūziškas dešrainis, paskanintas žolelių padažu

    Papriką supjaustykite žiedais, o iš pomidoriukų išskobkite viduriukus, kad galėtumėte užmauti ant dešrelės. Marinuokite aitriųjų paprikų padaže su prieskoninėmis žolelėmis. Pusę dešrelių apvyniokite šonine. Pomidorus ir paprikas užmaukite ant dešrelių. Dešreles apkepinkite kepsninėje.

    Bandeles perpjaukite pusiau ir teptuku patepkite minkštimą žolelių padažu. Dėkite kepti į kepsninę. Iškeptas dešreles dėkite į bandeles - į vieną puselę po dešrelę, pagardinkite kario kečupu. Bandeles dar galima paskaninti salotų lapais ar gražgarstėmis.

    - - -

    „Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale.