Pavasarinės salotos

Pavasarinės salotos image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 20 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 100   g salotų lapų
    • 50   g gražgarsčių
    • 1   ryšulėlio krapų šviežių
    • 2   agurkų
    • 100   g fetos sūrio
    • 2   - 3   šaukštų konservuotų kukurūzų
    • 2   šaukštų alyvuogių aliejaus
    • 1   šaukšto citrinos sulčių
    •   druskos
    •   juodųjų pipirų
    • 2   - 3   sultenių

Paruošimas

  1. Į lėkštes sudėkite šiek tiek pasmulkintus salotų lapus, gražgarstes, sultenes, šviežius krapus ir griežinėliais pjaustytus agurkus.

  2. Patrupinkite fetos sūrio bei suberkite kukurūzus.

  3. Indelyje sumaišykite alyvuogių aliejų su citrinos sultimis. Pagardinkite druska bei pipirais.

  4. Paruoštą padažą užpilkite ant salotų.