Į lėkštes sudėkite šiek tiek pasmulkintus salotų lapus, gražgarstes, sultenes, šviežius krapus ir griežinėliais pjaustytus agurkus.
Pavasarinės salotos
Ingridientai
2
porcijos
-
- 100 g salotų lapų
- 50 g gražgarsčių
- 1 ryšulėlio krapų šviežių
- 2 agurkų
- 100 g fetos sūrio
- 2 - 3 šaukštų konservuotų kukurūzų
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 1 šaukšto citrinos sulčių
- druskos
- juodųjų pipirų
- 2 - 3 sultenių
Paruošimas
Patrupinkite fetos sūrio bei suberkite kukurūzus.
Indelyje sumaišykite alyvuogių aliejų su citrinos sultimis. Pagardinkite druska bei pipirais.
Paruoštą padažą užpilkite ant salotų.