Miško uogų, avokadų ir špinatų kokteilis su riešutų sviestu

Miško uogų, avokadų ir špinatų kokteilis su riešutų sviestu image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 10 min

Ingridientai

4 porcijos
  • Reikės:

    • 1   banano didelio
    • 0,5   avokadų gerai sunokusio
    • 300   g miško uogų
    • 30   g špinatų
    • 3   šaukštų riešutų sviesto
    • 0,25   šaukštelių cinamono
    • 250   ml migdolų pieno
    • 125   ml vandens nebūtinai

Paruošimas

  1. Visus kokteiliui skirtus ingredientus, išskyrus vandenį, sudėkite į plaktuvą. Išplakite iki glotnios tekstūros. Jei kokteilis per tirštas, galite įpilti vandens.

  2. Patiekite nedelsiant.

  3. -

    Miško uogų skonis šiame kokteilyje dominuoja, o jų gaivumą ir švelnią rūgštelę papildo žemės riešutų sviestas bei šildantis cinamonas. Bananai ir avokadai kokteiliui suteikia tirštumo, taip pat - ir saldumo. Špinatų skonis čia visiškai neintensyvus, tačiau gėrimo sudėtį jie padaro kur kas turtingesnę bei vertingesnę, todėl šviežių žalių lapelių ingredientų sąraše verčiau nepraleiskite.

    Nors bananai ir uogos turėtų suteikti pakankamai saldumo, jei mėgstate dar saldesnius trintus kokteilius, papildomai galite įpilti šlakelį medaus ar klevų, agavų sirupo.

    Bananus ir avokadus naudokite tik gerai sunokusius - tokie yra puikiausios tekstūros ir skonio!