Taip gyventi verta!
Marinuotos vištienos filė su gaivia mangų salsa

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

500 g g vištienos krūtinėlės vištienos krūtinėlės
(pjaustytų marinuotų filė)
1 mango mango
(prinokusio)
1 aitriųjų paprikų aitriosios paprikos
1 mėlynųjų svogūnų mėlynojo svogūno
2 žaliųjų citrinų žaliosios citrinos
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
petražolių petražolių
druskos druskos

Marinuotos vištienos filė su gaivia mangų salsa

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(3)

Gaminimas

  1. Vištieną kepkite ant tiesioginės grilio kaitros po 5-8 minutes iš abiejų pusių.
  2. Kol vištiena kepa, paruoškite salsą. Nulupkite mangą ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sudėkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite rausvąjį svogūną. Susmulkinkite aitriąją papriką. Viską apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis. Susmulkinkite petražolių lapelius ir viską kartu išmaišykite. Pagardinkite druska ir alyvuogių aliejumi.
  3. Iškeptą vištieną patiekite lėkštėje su mangų salsa.