Vištieną kepkite ant tiesioginės grilio kaitros po 5-8 minutes iš abiejų pusių.
Marinuotos vištienos filė su gaivia mangų salsa
Ingridientai
2
porcijos
-
Reikės:
- 500 g vištienos krūtinėlės filė (pjaustytos bei marinuotos)
- 1 mango
- 1 aitriosios paprikos
- 1 raudonojo svogūno
- 2 žaliųjų citrinų
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- petražolių
- druskos
Paruošimas
Kol vištiena kepa, paruoškite salsą. Nulupkite mangą ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sudėkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite rausvąjį svogūną. Susmulkinkite aitriąją papriką. Viską apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis. Susmulkinkite petražolių lapelius ir viską kartu išmaišykite. Pagardinkite druska ir alyvuogių aliejumi.
Iškeptą vištieną patiekite lėkštėje su mangų salsa.