
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
500 g g | vištienos krūtinėlės
vištienos krūtinėlės (pjaustytų marinuotų filė) | |
1 | mango
mango (prinokusio) | |
1 | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | |
1 | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | |
2 | žaliųjų citrinų žaliosios citrinos | |
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
petražolių petražolių | ||
druskos druskos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMarinuotos vištienos filė su gaivia mangų salsa
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Vištieną kepkite ant tiesioginės grilio kaitros po 5-8 minutes iš abiejų pusių.
- Kol vištiena kepa, paruoškite salsą. Nulupkite mangą ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sudėkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite rausvąjį svogūną. Susmulkinkite aitriąją papriką. Viską apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis. Susmulkinkite petražolių lapelius ir viską kartu išmaišykite. Pagardinkite druska ir alyvuogių aliejumi.
- Iškeptą vištieną patiekite lėkštėje su mangų salsa.