Marinuotos vištienos filė su gaivia mangų salsa

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Marinuotos vištienos filė su gaivia mangų salsa image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

2 porcijos
  • Reikės:

    • 500   g vištienos krūtinėlės filė (pjaustytos bei marinuotos)
    • 1   mango
    • 1   aitriosios paprikos
    • 1   raudonojo svogūno
    • 2   žaliųjų citrinų
    • 2   šaukštų alyvuogių aliejaus
    •   petražolių
    •   druskos

Paruošimas

  1. Vištieną kepkite ant tiesioginės grilio kaitros po 5-8 minutes iš abiejų pusių.

  2. Kol vištiena kepa, paruoškite salsą. Nulupkite mangą ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sudėkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite rausvąjį svogūną. Susmulkinkite aitriąją papriką. Viską apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis. Susmulkinkite petražolių lapelius ir viską kartu išmaišykite. Pagardinkite druska ir alyvuogių aliejumi.

  3. Iškeptą vištieną patiekite lėkštėje su mangų salsa.