
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
500 g g | vištienos krūtinėlės
vištienos krūtinėlės (pjaustytų marinuotų filė) | ||
1 | mango
mango (prinokusio) | ||
1 | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | ||
1 | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | ||
2 | žaliųjų citrinų žaliosios citrinos | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
petražolių petražolių | |||
druskos druskos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMarinuotos vištienos filė su gaivia mangų salsa
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Vištieną kepkite ant tiesioginės grilio kaitros po 5-8 minutes iš abiejų pusių.
- Kol vištiena kepa, paruoškite salsą. Nulupkite mangą ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sudėkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite rausvąjį svogūną. Susmulkinkite aitriąją papriką. Viską apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis. Susmulkinkite petražolių lapelius ir viską kartu išmaišykite. Pagardinkite druska ir alyvuogių aliejumi.
- Iškeptą vištieną patiekite lėkštėje su mangų salsa.