Mangų kokteilis su ciberžole

Mangų kokteilis su ciberžole image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 10 min

Ingridientai

4 porcijos
  • Reikės:

    • 1   mango gerai sunokusio
    • 1   banano didelio
    • 2   vnt. apelsinų sulčių
    • 0,5   šaukštelių ciberžolės
    • 0,5   vnt. citrinų sulčių
    • 250   ml migdolų pieno
    • 1   šaukšto klevų sirupo

Paruošimas

  1. Visus kokteiliui skirtus ingredientus sudėkite į plaktuvą. Išplakite iki glotnios tekstūros.

  2. Patiekite nedelsiant.

  3. -

    Apie tai, kokia naudinga yra ciberžolė, tikriausiai girdėjome daugelis. Sakoma, kad šis prieskonis stiprina imunitetą, gali sulėtinti senėjimo procesus, turi priešuždegiminių ir antioksidacinių savybių. Jei žiupsnį ciberžolės įbersime į ruošiamus patiekalus, mūsų organizmas tik padėkos. Tuo labiau, kad ji ne tik suteikia puikaus skonio, bet ir nudažo valgius saulėtai geltona spalva - ta, kurios ilgomis žiemomis pasiilgstame labiausiai!

    Pačiupę gerai sunokusį mangą, sutrinkite jį su apelsinų sultimis, sunokusiu bananu, medumi, citrinos sultimis ir migdolų pienu. Pagardinkite žiupsniu ciberžolės. Gausite itin gaivų, skanų, ryškų pusryčių ar priešpiečių kokteilį!

    Jeigu norėtumėte, kad kokteilis būtų šaltesnis ar tirštesnis, į kokteilinę papildomai įberkite saują ledukų arba naudokite jau iš anksto gabalėliais supjaustytus ir užšaldytus mangą nei bananą.