Lašišos didkepsnis su krapų pesto

Lašišos didkepsnis su krapų pesto image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 25 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 200   g lašišos
    • 0,5   citrinų
    • 40   g krapų
    • 0,5   aitriųjų paprikų
    • 40   ml alyvuogių aliejaus
    • 0,5   cukinijų
    •   druskos
    •   pipirų
    • 40   g anakardžių riešutų
    • 30   g petražolių
    • 50   g vyšninių pomidorų

Paruošimas

  1. Paruošiame pesto: sutriname anakardžius. Sudedame krapus, supilame aliejų ir citrinos sultis. Pagardiname pipirais ir druska ir dar kartą sutriname.

  2. Lašišą ir cukinijos ketvirčius apibarstome pipirais ir druska, susmulkintomis petražolėmis ir aitriąja paprika. Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir įtriname prieskonius.

  3. Lašišą, cukiniją ir vyšninius pomidorus dedame kepti ant grilio. Vartydami kepame, kol gražiai apskrus. Patiekiame su pesto.