Taip gyventi verta!
Lašiša su traškiu žalumynų pagardu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 lašišos filė lašišos filė
50 g g sviesto sviesto
druskos druskos
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
2 šaukštelių šaukštelio džiūvėsėlių džiūvėsėlių
100 g g pistacijų pistacijų
petražolių petražolių
krapų krapų
0,5 citrinų sulčių citrinos sulčių

Lašiša su traškiu žalumynų pagardu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(4)

Gaminimas

Lašišos filė nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Vandens vonelėje išlydikite sviestą. Lydytu sviestu ištepkite lašišos filė, pagardinkite ją druska, juodaisiais pipirais ir citrinos sultimis. Džiūvėsėlius sumaišykite su smulkintomis petražolėmis bei krapais, taip pat smulkintomis pistacijomis. Paruoštą žolelių pagardą dėkite ant lašišos filė. Lašišą kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių.

Raktažodžiai

Žuvis