
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 | lašišos filė lašišos filė | ||
50 g g | sviesto sviesto | ||
druskos druskos | |||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | |||
2 šaukštelių šaukštelio | džiūvėsėlių džiūvėsėlių | ||
100 g g | pistacijų pistacijų | ||
petražolių petražolių | |||
krapų krapų | |||
0,5 | citrinų sulčių citrinos sulčių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLašiša su traškiu žalumynų pagardu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Lašišos filė nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Vandens vonelėje išlydikite sviestą. Lydytu sviestu ištepkite lašišos filė, pagardinkite ją druska, juodaisiais pipirais ir citrinos sultimis. Džiūvėsėlius sumaišykite su smulkintomis petražolėmis bei krapais, taip pat smulkintomis pistacijomis. Paruoštą žolelių pagardą dėkite ant lašišos filė. Lašišą kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių.