Taip gyventi verta!
Lašiša su granatais ir medumi

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1,5 kg kg lašišos filė lašišos filė
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
druskos druskos
4 šaukštų šaukšto medaus medaus
(skysto)
3 šaukštų šaukšto granatų sulčių granato sulčių
1 vnt. vnt. granatų granato
3 šaukštų šaukšto apelsinų sulčių apelsinų sulčių
0,5 vnt. vnt. citrinų citrinos

Lašiša su granatais ir medumi

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

50 min
(14)

Gaminimas

1. Lašišos filė nuplaukite ir popieriniu rankšluosčiu lengvai nusausinkite. 2. Žuvį pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais. 3. Sumaišykite medų, granato bei apelsino sultis. Gautą pagardą tepkite ant lašišos. 4. Žuvį gausiai apibarstykite granato sėklomis bei papuoškite citrinos griežinėliais. 5. Paruoštą lašišą kepkite 190 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių.

-

PATARIMAS

Kepimo laikas priklauso nuo žuvies dydžio, tačiau svyruoja nuo 10 iki 25 minučių.

Raktažodžiai

Žuvis