1. Lašišos filė nuplaukite ir popieriniu rankšluosčiu lengvai nusausinkite. 2. Žuvį pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais. 3. Sumaišykite medų, granato bei apelsino sultis. Gautą pagardą tepkite ant lašišos. 4. Žuvį gausiai apibarstykite granato sėklomis bei papuoškite citrinos griežinėliais. 5. Paruoštą lašišą kepkite 190 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių.
Lašiša su granatais ir medumi
Ingridientai
6
porcijos
-
- 1,5 kg lašišos filė
- juodųjų pipirų
- druskos
- 4 šaukštų medaus skysto
- 3 šaukštų granatų sulčių
- 1 vnt. granato
- 3 šaukštų apelsinų sulčių
- 0,5 vnt. citrinų
Paruošimas
-
PATARIMAS
Kepimo laikas priklauso nuo žuvies dydžio, tačiau svyruoja nuo 10 iki 25 minučių.