
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1,5 kg kg | lašišos filė lašišos filė | |
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | ||
druskos druskos | ||
4 šaukštų šaukšto | medaus
medaus (skysto) | |
3 šaukštų šaukšto | granatų sulčių granato sulčių | |
1 vnt. vnt. | granatų granato | |
3 šaukštų šaukšto | apelsinų sulčių apelsinų sulčių | |
0,5 vnt. vnt. | citrinų citrinos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLašiša su granatais ir medumi
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Lašišos filė nuplaukite ir popieriniu rankšluosčiu lengvai nusausinkite. 2. Žuvį pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais. 3. Sumaišykite medų, granato bei apelsino sultis. Gautą pagardą tepkite ant lašišos. 4. Žuvį gausiai apibarstykite granato sėklomis bei papuoškite citrinos griežinėliais. 5. Paruoštą lašišą kepkite 190 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių.
-
PATARIMAS
Kepimo laikas priklauso nuo žuvies dydžio, tačiau svyruoja nuo 10 iki 25 minučių.