Sočių pusryčių ar priešpiečių hitas – kruasanai su kumpiu ir sūriu. Juos galite skanauti tiek šiltus, tiek ir vėsius, o įdarui naudoti galite bet kurį mėgstamą kumpį ir sūrį.
Kruasanai su kumpiu ir sūriu
Ingridientai
4
vnt.
-
- 4 vnt. klasikinių kruasanų
- 4 - 6 riekelių kumpio
- 4 - 6 riekelių sūrio
- 4 - 6 vnt. salotų lapų
- alyvuogių aliejaus
- juodųjų pipirų
Paruošimas
Kruasanus įpjaukite išilgai, bet neperpjaukite. Lengvai atverskite, o vidinę pusę apšlakstykite alyvuogių aliejumi bei pabarstykite pipirais.
Ant vienos pusės uždėkite po kumpio ir sūrio riekelę, o ant kitos – „Iceberg“ salotos lapą. Suvožkite abi puses ir patiekite.