Taip gyventi verta!
Krevečių salotos su garstyčių, citrinos ir medaus padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

200 g g krevečių krevečių
(su kiautais)
150 g g sultenių sultenės
100 g g vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
1 trumpavaisių agurkų trumpavaisio agurko
1 žaliųjų paprikų žaliosios paprikos
1 raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
druskos druskos
pipirų pipirų
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus

Padažui:

1 šaukštų šaukšto garstyčių grūdeliais garstyčių grūdeliais
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
0,5 citrinų sulčių citrinos sulčių
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
druskos druskos

▶▶ Krevečių salotos su garstyčių, citrinos ir medaus padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(26)

Gaminimas

Paruošiame padažą: į indą pilame medų, alyvuogių aliejų, garstyčias, pagardiname pipirais. Supilame pusės citrinos sultis ir gerai išmaišome.Į dubenį dedame sultenės lapus, susmulkintą raudonąjį svogūną, perpjautus pomidorus, kubeliais supjaustytą žaliąją papriką ir agurką. Apšlakstome keliais valgomaisiais šaukštais paruošto padažo ir išmaišome.Krevetes pagardiname pipirais ir druska. Apibarstome susmulkintu česnaku ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Suveriame krevetes ant medinių iešmelių ir dedame ant įkaitusio grilio. Kepame vartydami,kol gražiai apskrus. Paruoštas krevetes patiekiame su salotomis ir padažu.