
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
200 g g | krevečių
krevečių (su kiautais) | ||
150 g g | sultenių sultenės | ||
100 g g | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | ||
1 | trumpavaisių agurkų trumpavaisio agurko | ||
1 | žaliųjų paprikų žaliosios paprikos | ||
1 | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus |
Padažui:
1 šaukštų šaukšto | garstyčių grūdeliais garstyčių grūdeliais | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | ||
0,5 | citrinų sulčių citrinos sulčių | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
druskos druskos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Krevečių salotos su garstyčių, citrinos ir medaus padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Paruošiame padažą: į indą pilame medų, alyvuogių aliejų, garstyčias, pagardiname pipirais. Supilame pusės citrinos sultis ir gerai išmaišome.Į dubenį dedame sultenės lapus, susmulkintą raudonąjį svogūną, perpjautus pomidorus, kubeliais supjaustytą žaliąją papriką ir agurką. Apšlakstome keliais valgomaisiais šaukštais paruošto padažo ir išmaišome.Krevetes pagardiname pipirais ir druska. Apibarstome susmulkintu česnaku ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Suveriame krevetes ant medinių iešmelių ir dedame ant įkaitusio grilio. Kepame vartydami,kol gražiai apskrus. Paruoštas krevetes patiekiame su salotomis ir padažu.