
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:
Reikės:
1 pakuočių pakuotės | kiaulienos sprandinės
kiaulienos sprandinės (kepsnių rūkytos paprikos marinate) | |
4 | lavašų lavašo | |
2 | žaliųjų citrinų žaliosios citrinos | |
200 g g | salotų lapų mišinio salotų lapų mišinio | |
1 | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | |
100 g g | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | |
200 g g | natūralaus jogurto natūralaus jogurto | |
2 šaukštelių šaukštelio | rudojo cukraus rudojo cukraus | |
petražolių petražolių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKiaulienos sprandinė su jogurtiniu padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Sprandinės kepsnius kepkite nietiesioginėje kaitroje, 180 laipsnių temperatūroje, po 7 - 10 minučių iš abiejų pusių.
2. Kol kepsniai kepa, pagaminkite padažą: natūralų jogurtą sumaišykite su smulkinta aitriąja paprika, 1 žaliosios citrinos sultimis, ruduoju cukrumi ir smulkiai kapotais petražolių lapeliais.
3. Likus porai minučių iki sprandinės kepimo pabaigos, ant grilio grotelių iš abiejų pusių pašildykite lavašus, kol taps traškūs.
4. Ant lavašų dėkite sprandinės kepsnius, šalia jų - salotų, perpus perpjautų vyšninių pomidorų, skiltelę žaliosios citrinos ir viską apšlakstykite jogurtiniu padažu.