Taip gyventi verta!
Kiaulienos sprandinė su jogurtiniu padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

1 pakuočių pakuotės kiaulienos sprandinės kiaulienos sprandinės
(kepsnių rūkytos paprikos marinate)
4 lavašų lavašo
2 žaliųjų citrinų žaliosios citrinos
200 g g salotų lapų mišinio salotų lapų mišinio
1 aitriųjų paprikų aitriosios paprikos
100 g g vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
200 g g natūralaus jogurto natūralaus jogurto
2 šaukštelių šaukštelio rudojo cukraus rudojo cukraus
petražolių petražolių

Kiaulienos sprandinė su jogurtiniu padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

20 min
(7)

Gaminimas

1. Sprandinės kepsnius kepkite nietiesioginėje kaitroje, 180 laipsnių temperatūroje, po 7 - 10 minučių iš abiejų pusių.
2. Kol kepsniai kepa, pagaminkite padažą: natūralų jogurtą sumaišykite su smulkinta aitriąja paprika, 1 žaliosios citrinos sultimis, ruduoju cukrumi ir smulkiai kapotais petražolių lapeliais.
3. Likus porai minučių iki sprandinės kepimo pabaigos, ant grilio grotelių iš abiejų pusių pašildykite lavašus, kol taps traškūs.
4. Ant lavašų dėkite sprandinės kepsnius, šalia jų - salotų, perpus perpjautų vyšninių pomidorų, skiltelę žaliosios citrinos ir viską apšlakstykite jogurtiniu padažu.