Sprandinės kepsnius kepkite nietiesioginėje kaitroje, 180 laipsnių temperatūroje, po 7 - 10 minučių iš abiejų pusių.
Kiaulienos sprandinė su jogurtiniu padažu
Ingridientai
4
porcijos
-
Reikės:
- 1 pakuotės kiaulienos sprandinės kepsnio rūkytos paprikos marinate
- 4 lavašų
- 2 žaliųjų citrinų
- 200 g salotų lapų mišinio
- 1 aitriosios paprikos
- 100 g vyšninių pomidorų
- 200 g natūralaus jogurto
- 2 šaukštelių rudojo cukraus
- petražolių
Paruošimas
Kol kepsniai kepa, pagaminkite padažą: natūralų jogurtą sumaišykite su smulkinta aitriąja paprika, 1 žaliosios citrinos sultimis, ruduoju cukrumi ir smulkiai kapotais petražolių lapeliais.
Likus porai minučių iki sprandinės kepimo pabaigos, ant grilio grotelių iš abiejų pusių pašildykite lavašus, kol taps traškūs.
Ant lavašų dėkite sprandinės kepsnius, šalia jų - salotų, perpus perpjautų vyšninių pomidorų, skiltelę žaliosios citrinos ir viską apšlakstykite jogurtiniu padažu.