
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 gabaliukų gabaliuko | kiaulienos nugarinės
kiaulienos nugarinės (su kaulu) | ||
2 - 3 | lauro lapų lauro lapo | ||
200 g g | agurkų agurko | ||
4 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
30 ml ml | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
30 g g | bazilikų baziliko | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
0,25 | citrinų citrinos | ||
30 g g | petražolių petražolių | ||
10 g g | medaus medaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKiaulienos nugarinė su kaulu ir agurkų salotomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Kiaulienos nugarinę pagardiname druska ir pipirais, uždedame kelis laurų lapelius, užberiame smulkintą česnaką, apšlakstome aliejumi ir dedame kepti ant grotelių.
Agurkus plonai supjaustome skustuku arba pjaustykle, užberiame kapotų bazilikų, druskos, pipirų, įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių, įpilame aliejaus ir medaus. Patiekiame su kepta nugarine.