Kiaulienos nugarinė su kaulu ir agurkų salotomis

Kiaulienos nugarinė su kaulu ir agurkų salotomis image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 25 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 2   gabaliukų kiaulienos nugarinės su kaulu
    • 2   - 3   lauro lapų
    • 200   g agurkų
    • 4   skiltelių česnako
    • 30   ml alyvuogių aliejaus
    • 30   g bazilikų
    •   druskos
    •   pipirų
    • 0,25   citrinų
    • 30   g petražolių
    • 10   g medaus

Paruošimas

    Kiaulienos nugarinę pagardiname druska ir pipirais, uždedame kelis laurų lapelius, užberiame smulkintą česnaką, apšlakstome aliejumi ir dedame kepti ant grotelių.

    Agurkus plonai supjaustome skustuku arba pjaustykle, užberiame kapotų bazilikų, druskos, pipirų, įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių, įpilame aliejaus ir medaus. Patiekiame su kepta nugarine.