Kiaulienos nugarinę pagardiname druska ir pipirais, uždedame kelis laurų lapelius, užberiame smulkintą česnaką, apšlakstome aliejumi ir dedame kepti ant grotelių.
Kiaulienos nugarinė su kaulu ir agurkų salotomis
Ingridientai
2
porcijos
-
- 2 gabaliukų kiaulienos nugarinės su kaulu
- 2 - 3 lauro lapų
- 200 g agurkų
- 4 skiltelių česnako
- 30 ml alyvuogių aliejaus
- 30 g bazilikų
- druskos
- pipirų
- 0,25 citrinų
- 30 g petražolių
- 10 g medaus
Paruošimas
Agurkus plonai supjaustome skustuku arba pjaustykle, užberiame kapotų bazilikų, druskos, pipirų, įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių, įpilame aliejaus ir medaus. Patiekiame su kepta nugarine.