Į dubenį dedame maskarponę, cukraus pudrą,įtarkuojame citrinos žievelės, supilame pieną ir išmaišome rankine šluotele. Įspaudžiame citrinos sulčių ir dar kartą išmaišome.
▶▶ Kepti nektarinai su medumi ir maskarpone
Ingridientai
2
porcijos
-
- 3 nektarinų
- 3 šaukštų medaus
- 1 šaukšto kardamono malto
- 1 šaukštelio cinamono
- 4 šaukštų maskarponės sūrio
- 1 šaukštelio cinamono
- 30 ml pieno
- 1 šaukštelio cukraus pudros
- 0,25 citrinų
Paruošimas
Nektarinus perpjauname perpus, išimame kauliukus ir dedame ant grilio. Vidinę pusę pagardiname kardamonu ir cinamonu, užpilame medaus. Apkepame, kol nektarinai suminkštės, o medus išsilydys.
Į keptas nektarinų puseles įdedame po šaukštą maskarponės ir patiekiame.