▶▶ Kepti nektarinai su medumi ir maskarpone

▶▶ Kepti nektarinai su medumi ir maskarpone image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 15 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 3   nektarinų
    • 3   šaukštų medaus
    • 1   šaukšto kardamono malto
    • 1   šaukštelio cinamono
    • 4   šaukštų maskarponės sūrio
    • 1   šaukštelio cinamono
    • 30   ml pieno
    • 1   šaukštelio cukraus pudros
    • 0,25   citrinų

Paruošimas

    Į dubenį dedame maskarponę, cukraus pudrą,įtarkuojame citrinos žievelės, supilame pieną ir išmaišome rankine šluotele. Įspaudžiame citrinos sulčių ir dar kartą išmaišome.

    Nektarinus perpjauname perpus, išimame kauliukus ir dedame ant grilio. Vidinę pusę pagardiname kardamonu ir cinamonu, užpilame medaus. Apkepame, kol nektarinai suminkštės, o medus išsilydys.

    Į keptas nektarinų puseles įdedame po šaukštą maskarponės ir patiekiame.