
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
3 | nektarinų nektarino | ||
3 šaukštų šaukšto | medaus medaus | ||
1 šaukštų šaukšto | kardamono
kardamono (malto) | ||
1 šaukštelių šaukštelio | cinamono cinamono | ||
4 šaukštų šaukšto | maskarponės sūrio maskarponės sūrio | ||
1 šaukštelių šaukštelio | cinamono cinamono | ||
30 ml ml | pieno pieno | ||
1 šaukštelių šaukštelio | cukraus pudros cukraus pudros | ||
0,25 | citrinų citrinos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Kepti nektarinai su medumi ir maskarpone
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Į dubenį dedame maskarponę, cukraus pudrą,įtarkuojame citrinos žievelės, supilame pieną ir išmaišome rankine šluotele. Įspaudžiame citrinos sulčių ir dar kartą išmaišome.
Nektarinus perpjauname perpus, išimame kauliukus ir dedame ant grilio. Vidinę pusę pagardiname kardamonu ir cinamonu, užpilame medaus. Apkepame, kol nektarinai suminkštės, o medus išsilydys.
Į keptas nektarinų puseles įdedame po šaukštą maskarponės ir patiekiame.