Taip gyventi verta!
Keptas kamamberas su karamelizuotais svogūnais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

450 g g kamambero kamambero
50 g g sviesto sviesto
500 g g raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno
1 šaukštų šaukšto rudojo cukraus rudojo cukraus
250 ml ml alaus alaus
(tamsaus)
2 šaukštų šaukšto balzaminio acto balzaminio acto
druskos druskos
0,5 vnt. vnt. prancūziškų batonų prancūziško batono

Keptas kamamberas su karamelizuotais svogūnais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(9)

Gaminimas

  1. Puodą storu dugnu dėkite ant grilio grotelių, ištirpinkite jame sviestą. Sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir maišydami kepinkite apie 15 minučių, kol suminkštės.
  2. Suberkite cukrų ir, kai jis ištirps, pilkite alų ir actą, įberkite druskos. Troškinkite neuždengtame puode, kol išgaruos skystis. Nukaiskite.
  3. Ant įkaitusių grotelių dėkite sūrį. Nevartydami kepkite apie 10 minučių, kol paspaudus pirštu jausis, kad sūris viduje išsilydęs.
  4. Šalia sūrio paskrudinkite prancūziško batono riekeles.
  5. Patiekite sūrį su prancūzišku batonu ir karamelizuotais svogūnais.