
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
450 g g | kamambero kamambero | ||
50 g g | sviesto sviesto | ||
500 g g | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | ||
1 šaukštų šaukšto | rudojo cukraus rudojo cukraus | ||
250 ml ml | alaus
alaus (tamsaus) | ||
2 šaukštų šaukšto | balzaminio acto balzaminio acto | ||
druskos druskos | |||
0,5 vnt. vnt. | prancūziškų batonų prancūziško batono |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKeptas kamamberas su karamelizuotais svogūnais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Puodą storu dugnu dėkite ant grilio grotelių, ištirpinkite jame sviestą. Sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir maišydami kepinkite apie 15 minučių, kol suminkštės.
- Suberkite cukrų ir, kai jis ištirps, pilkite alų ir actą, įberkite druskos. Troškinkite neuždengtame puode, kol išgaruos skystis. Nukaiskite.
- Ant įkaitusių grotelių dėkite sūrį. Nevartydami kepkite apie 10 minučių, kol paspaudus pirštu jausis, kad sūris viduje išsilydęs.
- Šalia sūrio paskrudinkite prancūziško batono riekeles.
- Patiekite sūrį su prancūzišku batonu ir karamelizuotais svogūnais.