Sviestą ir cukraus pudrą išplakite rankiniu plaktuvu iki baltos ir kreminės masės. Iš biskvito pagrindų išpjaukite 2 apskritimus po 10, 8, 6, 4 ir 2 cm. Likusią tešlą naudokite kitiems tikslams.
Kalėdų eglutė iš cinamono žvaigždžių
Ingridientai
1
pyragas
-
- 250 g sviesto
- 200 g cukraus pudros
- 1 pakelio biskvito pagrindo
- 1 pakuotės baltojo fondanto
- 10 vnt. cinamono žvaigždžių
- žalios spalvos glajaus
Paruošimas
Tešlos apskritimus sudėkite į kūgį, kiekvieną apskritimą pritvirtinkite trupučiu kremo. Kūgį tolygiai aptepkite likusiu kremu. Iškočiokite fondantą, tolygiai uždėkite ant tešlos kūgio ir nupjaukite fondanto perteklių.
Jei norite, pamerkite cinamono žvaigždes į žalią glajų ir papuoškite cukraus perlais. Leiskite išdžiūti. Prie kūgio su likusiu glajumi priklijuokite cinamono žvaigždutes. Ant kūgio viršaus uždėkite žvaigždutę ir padėkite ant torto lėkštės