Kalėdų eglutė iš cinamono žvaigždžių

Kalėdų eglutė iš cinamono žvaigždžių image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

1 pyragas
    • 250   g sviesto
    • 200   g cukraus pudros
    • 1   pakelio biskvito pagrindo
    • 1   pakuotės baltojo fondanto
    • 10   vnt. cinamono žvaigždžių
    •   žalios spalvos glajaus

Paruošimas

  1. Sviestą ir cukraus pudrą išplakite rankiniu plaktuvu iki baltos ir kreminės masės. Iš biskvito pagrindų išpjaukite 2 apskritimus po 10, 8, 6, 4 ir 2 cm. Likusią tešlą naudokite kitiems tikslams.

  2. Tešlos apskritimus sudėkite į kūgį, kiekvieną apskritimą pritvirtinkite trupučiu kremo. Kūgį tolygiai aptepkite likusiu kremu. Iškočiokite fondantą, tolygiai uždėkite ant tešlos kūgio ir nupjaukite fondanto perteklių.

  3. Jei norite, pamerkite cinamono žvaigždes į žalią glajų ir papuoškite cukraus perlais. Leiskite išdžiūti. Prie kūgio su likusiu glajumi priklijuokite cinamono žvaigždutes. Ant kūgio viršaus uždėkite žvaigždutę ir padėkite ant torto lėkštės