Tortilijų lapus lengvai aptepkite aliejumi ir apskrudinkite ant grilio.
Kalakutiena ir salotos su Vyliaus slaptu padažu
Ingridientai
4
porcijos
-
- 1 pakelio marinuoto kalakutienos krūtinėlės kepsnelio „Grill&Fun“
- 1 pakelio tortilijos kukurūzų
- aliejaus
- cukraus
- krienų
- majonezo
- baltojo vyno acto
- garstyčių
- česnako
- gūžinių salotų
- pomidorų
- saldžiosiųjų paprikų
- druskos
- pipirų
Paruošimas
Ant grilio iškepkite kalakutienos kepsnelius.
Majonezą, krienus, garstyčias, balto vyno actą, cukrų ir smulkintus česnakus labai gerai išmaišykite.
Ant paskrudintos tortilijos dėkite plėšytų salotų lapų, pjaustytų pomidorų, pjaustytų paprikų, kalakutienos kepsnelius ir užpilkite majonezo - krienų padažu. Pagardinkite druska bei pipirais.
- - -
„Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale paspaudę čia.