Taip gyventi verta!
„Kaizerio“ bandelės su kiaušinių-avokadų salotomis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

4 bandelių bandelės
(„Kaizerio“ )
3 saujų saujos gražgarsčių gražgarsčių
4 kiaušinių kiaušinio
(kietai virtų )
1 avokadų avokado
(didelio, gerai sunokusio)
4 svogūnų laiškų svogūnų laiškų
2 šaukštų šaukšto majonezo majonezo
2 šaukštų šaukšto graikiško jogurto graikiško jogurto
1 šaukštų šaukšto garstyčių garstyčių
0,5 žaliųjų citrinų sulčių žaliosios citrinos sulčių
druskos druskos
šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų

„Kaizerio“ bandelės su kiaušinių-avokadų salotomis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

20 min
(20)

Gaminimas

  1. „Kaizerio” bandeles perpjaukite į dvi dalis. Jei norite, paskrudinkite.
  2. Paruoškite kiaušinių-avokadų salotas. Kietai virtus atvėsintus kiaušinius ir avokadą supjaustykite maždaug vienodais nedideliais kubeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite. Sumaišykite su majonezu, graikišku jogurtu, garstyčiomis, žaliosios citrinos sultimis, druska ir pipirais.
  3. Ant bandelių dėkite po saujelę sultenių, ant viršaus - po porą dosnių šaukštų kiaušinių-avokadų salotų. Antrąją bandelės pusę galite dėti ant viršaus (lyg darytumėte suvožtinį) arba galite aptepti kiaušinių salotomis atskirai (lyg antrą sumuštinį).
  4. Patiekite iš karto; galite patiekti su šviežiais ridikėliais ar agurkais.

-

Kiaušinių salotos - skonis, kurį daugelis į kasdienybę atsinešėme dar iš vaikystės namų. Pabandykite jas paruošti šiek tiek kitaip, lengvesnes ir gaivesnes. Kietai virtus kiaušinius sumaišykite perpus su gerai sunokusiais kremiškos tekstūros avokadais, o majonezą - perpus su graikišku jogurtu. Pagardinkite garstyčiomis, žaliųjų citrinų sultimis, smulkintais svogūnų laiškais.

Patiekite tokias salotas su šviežiais žalumynais, užtepę ant mėgstamos duonos riekės ar bandelės. „Kaizerio“ bandelės - klasikinės ar pagardintos sėklomis - puikiai tiks tokiems sumuštiniams. Tvirtos ir traškios išorėje, viduje jos labai minkštos. Perpjaukite perpus, aptepkite kiaušinių salotomis ir patiekite lyg suvožtinius ar sumuštinius.