„Kaizerio” bandeles perpjaukite į dvi dalis. Jei norite, paskrudinkite.
„Kaizerio“ bandelės su kiaušinių-avokadų salotomis
Ingridientai
-
Reikės:
- 4 bandelių „Kaizerio“
- 3 saujų gražgarsčių
- 4 kiaušinių kietai virtų
- 1 avokado didelio, gerai sunokusio
- 4 svogūnų laiškų
- 2 šaukštų majonezo
- 2 šaukštų graikiško jogurto
- 1 šaukšto garstyčių
- 0,5 žaliųjų citrinų sulčių
- druskos
- šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Paruošimas
Paruoškite kiaušinių-avokadų salotas. Kietai virtus atvėsintus kiaušinius ir avokadą supjaustykite maždaug vienodais nedideliais kubeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite. Sumaišykite su majonezu, graikišku jogurtu, garstyčiomis, žaliosios citrinos sultimis, druska ir pipirais.
Ant bandelių dėkite po saujelę sultenių, ant viršaus - po porą dosnių šaukštų kiaušinių-avokadų salotų. Antrąją bandelės pusę galite dėti ant viršaus (lyg darytumėte suvožtinį) arba galite aptepti kiaušinių salotomis atskirai (lyg antrą sumuštinį).
Patiekite iš karto; galite patiekti su šviežiais ridikėliais ar agurkais.
-
Kiaušinių salotos - skonis, kurį daugelis į kasdienybę atsinešėme dar iš vaikystės namų. Pabandykite jas paruošti šiek tiek kitaip, lengvesnes ir gaivesnes. Kietai virtus kiaušinius sumaišykite perpus su gerai sunokusiais kremiškos tekstūros avokadais, o majonezą - perpus su graikišku jogurtu. Pagardinkite garstyčiomis, žaliųjų citrinų sultimis, smulkintais svogūnų laiškais.
Patiekite tokias salotas su šviežiais žalumynais, užtepę ant mėgstamos duonos riekės ar bandelės. „Kaizerio“ bandelės - klasikinės ar pagardintos sėklomis - puikiai tiks tokiems sumuštiniams. Tvirtos ir traškios išorėje, viduje jos labai minkštos. Perpjaukite perpus, aptepkite kiaušinių salotomis ir patiekite lyg suvožtinius ar sumuštinius.