Taip gyventi verta!
Ilgai kepta kiaulienos sprandinė

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

800 g g kiaulienos sprandinės kiaulienos sprandinės
(be kaulo)
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
(iš „Lidl turgelio“)
2 vnt. vnt. rozmarino rozmarino
(šakelių)
0,5 šaukštų šaukšto garstyčių garstyčių
(„Mikado“)
0,25 vnt. vnt. citrinų citrinos
(iš „Lidl turgelio“)
3 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(„Primadonna“)
100 ml ml raudonojo vyno raudonojo vyno
150 g g briuselio kopūsto briuselio kopūsto
(iš „Lidl turgelio“)
100 g g vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
50 g g sultenių sultenės
druskos druskos
( „Kania“)
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
( „Kania“)

Ilgai kepta kiaulienos sprandinė

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

3:30 h
(50)

Gaminimas

  1. Sumaišome trintą česnaką, 1 smulkintą rozmarino šakelę, garstyčias, citrinos sultis ir 2 šaukštus alyvuogių aliejaus.
  2. Kiaulieną įtriname druska ir pipirais, surišame siūlu suteikdami formą ir dedame į kepimo skardą.
  3. Kiaulieną aptepame paruoštu marinatu, pilame vyną.
  4. Kepame 150 laipsnių orkaitėje 2 valandas.
  5. Briuselinius kopūstus sumaišome su žiupsniu druskos, pipirų, 1 šaukštu alyvuogių aliejaus.
  6. Padidiname orkaitės temperatūrą iki 190 laipsnių, pridedame skardą su briuseliniais kopūstais ir kepame viską dar 30 minučių.
  7. Iškepusią kiaulieną apdengiame folija ir palaikome 20 minučių prieš pjaustydami.
  8. Iškepusius briuselinius kopūstus sumaišome su šviežiais vyšniniais pomidorais ir sultenėmis.
  9. Kiaulieną patiekiame apipiltą su likusiomis po kepimo sultimis, daržovėmis ir šviežiais rozmarinais.

- - - - -

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>