
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
800 g g | kiaulienos sprandinės
kiaulienos sprandinės (be kaulo) | |
2 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) | |
2 vnt. vnt. | rozmarino
rozmarino (šakelių) | |
0,5 šaukštų šaukšto | garstyčių
garstyčių („Mikado“) | |
0,25 vnt. vnt. | citrinų
citrinos (iš „Lidl turgelio“) | |
3 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus
alyvuogių aliejaus („Primadonna“) | |
100 ml ml | raudonojo vyno raudonojo vyno | |
150 g g | briuselio kopūsto
briuselio kopūsto (iš „Lidl turgelio“) | |
100 g g | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | |
50 g g | sultenių sultenės | |
druskos
druskos ( „Kania“) | ||
juodųjų pipirų
juodųjų pipirų ( „Kania“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIlgai kepta kiaulienos sprandinė
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Sumaišome trintą česnaką, 1 smulkintą rozmarino šakelę, garstyčias, citrinos sultis ir 2 šaukštus alyvuogių aliejaus.
- Kiaulieną įtriname druska ir pipirais, surišame siūlu suteikdami formą ir dedame į kepimo skardą.
- Kiaulieną aptepame paruoštu marinatu, pilame vyną.
- Kepame 150 laipsnių orkaitėje 2 valandas.
- Briuselinius kopūstus sumaišome su žiupsniu druskos, pipirų, 1 šaukštu alyvuogių aliejaus.
- Padidiname orkaitės temperatūrą iki 190 laipsnių, pridedame skardą su briuseliniais kopūstais ir kepame viską dar 30 minučių.
- Iškepusią kiaulieną apdengiame folija ir palaikome 20 minučių prieš pjaustydami.
- Iškepusius briuselinius kopūstus sumaišome su šviežiais vyšniniais pomidorais ir sultenėmis.
- Kiaulieną patiekiame apipiltą su likusiomis po kepimo sultimis, daržovėmis ir šviežiais rozmarinais.
- - - - -
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>