
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
3 | raudonųjų paprikų raudonosios paprikos | ||
300 g g | jautienos faršo jautienos faršo | ||
100 g g | džiūvėsėlių džiūvėsėlių | ||
svogūnų
svogūno (vidutinio dydžio) | |||
20 g g | petražolių petražolių | ||
cukinijų cukinijos | |||
aliejaus aliejaus | |||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listĮdarytos raudonosios paprikos
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Įkaitintame aliejuje apkepame susmulkintą svogūną. Dedame kubeliais supjaustytą cukiniją ir pakepiname su svogūnais.
Į indą dedame faršą, suberiame džiūvėsėlius, pagardiname druska, pipirais ir susmulkintomis petražolėmis. Dedame pakepintą cukiniją su svogūnais ir gerai išmaišome.
Į perpjautas ir išvalytas paprikas sukemšame įdarą ir įvyniojame į kepimo foliją.
Dedame ant įkaitusio grilio. Vartydami kepame, kol gražiai apskrus ir iškeps mėsa.