Įdarytos raudonosios paprikos

Įdarytos raudonosios paprikos image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 35 min

Ingridientai

3 porcijos
    • 3   raudonųjų paprikų
    • 300   g jautienos faršo
    • 100   g džiūvėsėlių
    •   svogūnų
    • 20   g petražolių
    •   cukinijų
    •   aliejaus
    •   druskos
    •   pipirų

Paruošimas

  1. Įkaitintame aliejuje apkepame susmulkintą svogūną. Dedame kubeliais supjaustytą cukiniją ir pakepiname su svogūnais.

  2. Į indą dedame faršą, suberiame džiūvėsėlius, pagardiname druska, pipirais ir susmulkintomis petražolėmis. Dedame pakepintą cukiniją su svogūnais ir gerai išmaišome.

  3. Į perpjautas ir išvalytas paprikas sukemšame įdarą ir įvyniojame į kepimo foliją.

  4. Dedame ant įkaitusio grilio. Vartydami kepame, kol gražiai apskrus ir iškeps mėsa.