Taip gyventi verta!
Įdarytos raudonosios paprikos

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

3 raudonųjų paprikų raudonosios paprikos
300 g g jautienos faršo jautienos faršo
100 g g džiūvėsėlių džiūvėsėlių
svogūnų svogūno
(vidutinio dydžio)
20 g g petražolių petražolių
cukinijų cukinijos
aliejaus aliejaus
druskos druskos
pipirų pipirų

▶▶ Įdarytos raudonosios paprikos

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

35 min
(7)

Gaminimas

Įkaitintame aliejuje apkepame susmulkintą svogūną. Dedame kubeliais supjaustytą cukiniją ir pakepiname su svogūnais.

Į indą dedame faršą, suberiame džiūvėsėlius, pagardiname druska, pipirais ir susmulkintomis petražolėmis. Dedame pakepintą cukiniją su svogūnais ir gerai išmaišome.

Į perpjautas ir išvalytas paprikas sukemšame įdarą ir įvyniojame į kepimo foliją.

Dedame ant įkaitusio grilio. Vartydami kepame, kol gražiai apskrus ir iškeps mėsa.