Taip gyventi verta!
Įdarytos raudonosios paprikos

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

3 raudonųjų paprikų raudonosios paprikos
300 g g jautienos faršo jautienos faršo
100 g g džiūvėsėlių džiūvėsėlių
svogūnų svogūno
(vidutinio dydžio)
20 g g petražolių petražolių
cukinijų cukinijos
aliejaus aliejaus
druskos druskos
pipirų pipirų

Įdarytos raudonosios paprikos

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

35 min
(21)

Gaminimas

Įkaitintame aliejuje apkepame susmulkintą svogūną. Dedame kubeliais supjaustytą cukiniją ir pakepiname su svogūnais.

Į indą dedame faršą, suberiame džiūvėsėlius, pagardiname druska, pipirais ir susmulkintomis petražolėmis. Dedame pakepintą cukiniją su svogūnais ir gerai išmaišome.

Į perpjautas ir išvalytas paprikas sukemšame įdarą ir įvyniojame į kepimo foliją.

Dedame ant įkaitusio grilio. Vartydami kepame, kol gražiai apskrus ir iškeps mėsa.