
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
3 | raudonųjų paprikų raudonosios paprikos | |
300 g g | jautienos faršo jautienos faršo | |
100 g g | džiūvėsėlių džiūvėsėlių | |
svogūnų
svogūno (vidutinio dydžio) | ||
20 g g | petražolių petražolių | |
cukinijų cukinijos | ||
aliejaus aliejaus | ||
druskos druskos | ||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listĮdarytos raudonosios paprikos
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Įkaitintame aliejuje apkepame susmulkintą svogūną. Dedame kubeliais supjaustytą cukiniją ir pakepiname su svogūnais.
Į indą dedame faršą, suberiame džiūvėsėlius, pagardiname druska, pipirais ir susmulkintomis petražolėmis. Dedame pakepintą cukiniją su svogūnais ir gerai išmaišome.
Į perpjautas ir išvalytas paprikas sukemšame įdarą ir įvyniojame į kepimo foliją.
Dedame ant įkaitusio grilio. Vartydami kepame, kol gražiai apskrus ir iškeps mėsa.