Įkaitintame aliejuje apkepame susmulkintą svogūną. Dedame kubeliais supjaustytą cukiniją ir pakepiname su svogūnais.
Įdarytos raudonosios paprikos
Ingridientai
3
porcijos
-
- 3 raudonųjų paprikų
- 300 g jautienos faršo
- 100 g džiūvėsėlių
- svogūnų
- 20 g petražolių
- cukinijų
- aliejaus
- druskos
- pipirų
Paruošimas
Į indą dedame faršą, suberiame džiūvėsėlius, pagardiname druska, pipirais ir susmulkintomis petražolėmis. Dedame pakepintą cukiniją su svogūnais ir gerai išmaišome.
Į perpjautas ir išvalytas paprikas sukemšame įdarą ir įvyniojame į kepimo foliją.
Dedame ant įkaitusio grilio. Vartydami kepame, kol gražiai apskrus ir iškeps mėsa.