„Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsniai rūkytų paprikų marinate

„Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsniai rūkytų paprikų marinate image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 40 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 1   kg kiaulienos sprandinės „Grill&Fun“
    • 200   g saldžiarūgsčio padažo
    • 30   g aitriųjų paprikų padažo su bruknėmis ir kriaušėmis
    • 50   g raudonųjų svogūnų
    • 2   skiltelių česnako
    •   žiupsnelių aitriųjų paprikų dribsnių
    •   petražolių
    •   bazilikų
    •   žaliųjų citrinų
  • Daržovių troškiniui:

    • 1   cukinijos
    • 6   vyšninių pomidorų
    • 2   vnt. saldžiosios bulvės
    • 8   marinuotų jalapeno pipirų
    • 30   g sviesto
    • 200   g barbekiu padažo

Paruošimas

    „Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsniai rūkytų paprikų marinate, ant iešmelių keptų daržovių troškinys ir saldžiarūgščio padažo pagardas.

    Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsnius supjaustykite mažesniais, plonesniais, pailgais gabaliukais ir suverkite ant iešmelių. Kiekvieną pusę kepkite ant grotelių, virš žarijų 8 min. Kepsnius patepkite pagamintu saldžiarūgščio padažo pagardu. Suvyniokite į foliją ir sudėkite grilio šone.

    Padažui petražoles, bazilikus, svogūną ir česnakus smulkiai sukapokite, sumaišykite su „Grill&Fun“ saldžiarūgščiu bei aitriųjų paprikų su bruknėmis ir kriaušėmis padažu, pagardinkite tarkuota žaliosios citrinos žievele.

    Daržoves troškiniui supjaustykite žiedeliais ir pamarinuokite su „Grill&Fun“ BBQ kepsnių padažu. Daržoves apkepkite svieste 10 min. ant silikoninio kilimėlio, skirto kepti grilyje. Jalapeno pipirus apkepkite atskirai virš žarijų.

    Kiaulienos ,,Satay‘‘ iešmelius dar po porą minučių pavartykite virš žarijų, kad susikaramelizuotų saldžiarūgštis padažas ir įgautų gardų lengvo dūmo aromatą.

    Iešmelius patiekite su keptomis daržovėmis, saldžiarūgščiu padažu. Taip pat šalia galima patiekti virtų ryžių.

    - - -

    „Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale.