Taip gyventi verta!
„Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsniai rūkytų paprikų marinate

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 kg kg kiaulienos sprandinės kiaulienos sprandinės
(„Grill&Fun“)
200 g g saldžiarūgsčio padažo saldžiarūgsčio padažo
(„Grill&Fun“)
30 g g aitriųjų paprikų padažo su bruknėmis ir kriaušėmis aitriųjų paprikų padažo su bruknėmis ir kriaušėmis
50 g g raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
žiupsnelių žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių aitriųjų paprikų dribsnių
petražolių petražolių
bazilikų baziliko
citrinos žievelės citrinos žievelės
(žaliosios)

Daržovių troškiniui:

1 cukinijų cukinijos
6 vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
2 saldžiosios bulvės saldžiosios bulvės
(mažų)
8 jalapeno pipirų jalapeno pipiro
(marinuotų)
30 g g sviesto sviesto
200 g g barbekiu padažo barbekiu padažo
(„Grill&Fun“)

„Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsniai rūkytų paprikų marinate

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

40 min
(1)

Gaminimas

„Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsniai rūkytų paprikų marinate, ant iešmelių keptų daržovių troškinys ir saldžiarūgščio padažo pagardas

Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsnius supjaustykite mažesniais, plonesniais, pailgais gabaliukais ir suverkite ant iešmelių. Kiekvieną pusę kepkite ant grotelių, virš žarijų 8 min. Kepsnius patepkite pagamintu saldžiarūgščio padažo pagardu. Suvyniokite į foliją ir sudėkite grilio šone.

Padažui petražoles, bazilikus, svogūną ir česnakus smulkiai sukapokite, sumaišykite su „Grill&Fun“ saldžiarūgščiu bei aitriųjų paprikų su bruknėmis ir kriaušėmis padažu, pagardinkite tarkuota žaliosios citrinos žievele.

Daržoves troškiniui supjaustykite žiedeliais ir pamarinuokite su „Grill&Fun“ BBQ kepsnių padažu. Daržoves apkepkite svieste 10 min. ant silikoninio kilimėlio, skirto kepti grilyje. Jalapeno pipirus apkepkite atskirai virš žarijų.

Kiaulienos ,,Satay‘‘ iešmelius dar po porą minučių pavartykite virš žarijų, kad susikaramelizuotų saldžiarūgštis padažas ir įgautų gardų lengvo dūmo aromatą.

Iešmelius patiekite su keptomis daržovėmis, saldžiarūgščiu padažu. Taip pat šalia galima patiekti virtų ryžių.

- - -

„Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale paspaudę čia.