
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 kg kg | kiaulienos sprandinės
kiaulienos sprandinės („Grill&Fun“) | |
200 g g | saldžiarūgsčio padažo
saldžiarūgsčio padažo („Grill&Fun“) | |
30 g g | aitriųjų paprikų padažo su bruknėmis ir kriaušėmis aitriųjų paprikų padažo su bruknėmis ir kriaušėmis | |
50 g g | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | |
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
žiupsnelių žiupsnelio | aitriųjų paprikų dribsnių aitriųjų paprikų dribsnių | |
petražolių petražolių | ||
bazilikų baziliko | ||
citrinos žievelės
citrinos žievelės (žaliosios) |
Daržovių troškiniui:
1 | cukinijų cukinijos | |
6 | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | |
2 | saldžiosios bulvės
saldžiosios bulvės (mažų) | |
8 | jalapeno pipirų
jalapeno pipiro (marinuotų) | |
30 g g | sviesto sviesto | |
200 g g | barbekiu padažo
barbekiu padažo („Grill&Fun“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list„Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsniai rūkytų paprikų marinate
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
„Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsniai rūkytų paprikų marinate, ant iešmelių keptų daržovių troškinys ir saldžiarūgščio padažo pagardas
Grill&Fun“ kiaulienos sprandinės kepsnius supjaustykite mažesniais, plonesniais, pailgais gabaliukais ir suverkite ant iešmelių. Kiekvieną pusę kepkite ant grotelių, virš žarijų 8 min. Kepsnius patepkite pagamintu saldžiarūgščio padažo pagardu. Suvyniokite į foliją ir sudėkite grilio šone.
Padažui petražoles, bazilikus, svogūną ir česnakus smulkiai sukapokite, sumaišykite su „Grill&Fun“ saldžiarūgščiu bei aitriųjų paprikų su bruknėmis ir kriaušėmis padažu, pagardinkite tarkuota žaliosios citrinos žievele.
Daržoves troškiniui supjaustykite žiedeliais ir pamarinuokite su „Grill&Fun“ BBQ kepsnių padažu. Daržoves apkepkite svieste 10 min. ant silikoninio kilimėlio, skirto kepti grilyje. Jalapeno pipirus apkepkite atskirai virš žarijų.
Kiaulienos ,,Satay‘‘ iešmelius dar po porą minučių pavartykite virš žarijų, kad susikaramelizuotų saldžiarūgštis padažas ir įgautų gardų lengvo dūmo aromatą.
Iešmelius patiekite su keptomis daržovėmis, saldžiarūgščiu padažu. Taip pat šalia galima patiekti virtų ryžių.
- - -
„Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale paspaudę čia.