
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | kopūstų kopūsto | |
250 g g | kiaulienos faršo kiaulienos faršo | |
150 g g | ryžių ryžių | |
1 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | |
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | |
druskos druskos | ||
pipirų pipirų | ||
mairūnų mairūnų | ||
lauro lapų lauro lapo | ||
2 vnt. vnt. | morkų morkos | |
kvapiųjų pipirų kvapiųjų pipirų | ||
2 šaukštų šaukšto | pomidorų padažo pomidorų padažo | |
grietinės grietinės | ||
krapų krapų | ||
aliejaus aliejaus | ||
2 vnt. vnt. | pomidorų pomidoro |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list▶▶ Balandėliai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Kopūstą apverdame, nuimame lapus.
Virtus ryžius sumaišome su faršu. Įmušame kiaušinį, paskaniname druska ir pipirais.
Formuojame balandėlius: įsukame faršą į kopūsto lapus. Į puodą pilame aliejaus. Dedame supjaustytus svogūnus, pomidorus, morkas, pilame pomidorų padažo ir išdėliojame balandėlius. Dedame lauro lapą, kvapiųjų pipirų ir užpilame vandens, kad šiek tiek apsemtų puodo turinį.
Uždengiame ir troškiname apie 30 minučių.
Patiekiame su troškintomis daržovėmis ir grietine.