Taip gyventi verta!
Lietuviški receptai: balandėliai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 vnt. vnt. kopūstų kopūsto
250 g g kiaulienos faršo kiaulienos faršo
150 g g ryžių ryžių
1 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
druskos druskos
pipirų pipirų
mairūnų mairūnų
lauro lapų lauro lapo
2 vnt. vnt. morkų morkos
kvapiųjų pipirų kvapiųjų pipirų
2 šaukštų šaukšto pomidorų padažo pomidorų padažo
grietinės grietinės
krapų krapų
aliejaus aliejaus
2 vnt. vnt. pomidorų pomidoro

▶▶ Balandėliai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

2:00 h
(3)

Gaminimas

Kopūstą apverdame, nuimame lapus.

Virtus ryžius sumaišome su faršu. Įmušame kiaušinį, paskaniname druska ir pipirais.

Formuojame balandėlius: įsukame faršą į kopūsto lapus. Į puodą pilame aliejaus. Dedame supjaustytus svogūnus, pomidorus, morkas, pilame pomidorų padažo ir išdėliojame balandėlius. Dedame lauro lapą, kvapiųjų pipirų ir užpilame vandens, kad šiek tiek apsemtų puodo turinį.

Uždengiame ir troškiname apie 30 minučių.

Patiekiame su troškintomis daržovėmis ir grietine.