Taip gyventi verta!
Avižinių dribsnių ir grikių GRANOLA

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 stiklinių stiklinės grikių grikių
(„Campo largo“)
2 stiklinių stiklinės grūdų dribsnių grūdų dribsnių
(„Crownfield“)
0,5 stiklinių stiklinės migdolų riešutų migdolų riešutų
(„Alesto“)
0,5 stiklinių stiklinės graikinių riešutų graikinio riešuto
(„Alesto“)
4 šaukštų šaukšto medaus medaus
(„Marlene“)
75 ml ml kokosų aliejaus kokosų aliejaus
(„VitaD’or“)
0,5 stiklinių stiklinės kokosų drožlių kokosų drožlių
(„Belbake“)
1 šaukštelių šaukštelio prieskonių mišinio prieskonių mišinio
(„Belbake“)
4 šaukštų šaukšto džiovintų spanguolių džiovintų spanguolių
(„Alesto“)
graikiško jogurto graikiško jogurto
(„Pilos“)
1 vnt. vnt. persimonų persimono
(iš „Lidl turgelio)
druskos druskos
(„Kania“)

Avižinių dribsnių ir grikių GRANOLA

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

40 min
(4)

Gaminimas

Dubenyje sumaišome avižinius dribsnius, nevirtus grikius, riešutus ir druską.Sudedame medų, aliejų, prieskonius ir gerai išmaišome.Paskleidžiame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.Kepame 170 laipsnių orkaitėje 25 minutes, kas 5 minutes pamaišydami.Ištraukiame iš orkaitės ir atvėsiname. Vėsdama granola tampa traški.Iškepusią atvėsusią granolą sumaišome su džiovintomis spanguolėmis ir kokosų drožlėmis.Patiekiame su graikišku jogurtu ir vaisiais.

- - - - -

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>