Avižinių dribsnių ir grikių GRANOLA

Avižinių dribsnių ir grikių GRANOLA image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 40 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 1   stiklinės grikių „Campo largo“
    • 2   stiklinių grūdų dribsnių „Crownfield“
    • 0,5   stiklinių migdolų riešutų „Alesto“
    • 0,5   stiklinių graikinių riešutų „Alesto“
    • 4   šaukštų medaus „Marlene“
    • 75   ml kokosų aliejaus „VitaD’or“
    • 0,5   stiklinių kokosų drožlių „Belbake“
    • 1   šaukštelio prieskonių mišinio „Belbake“
    • 4   šaukštų džiovintų spanguolių „Alesto“
    •   graikiško jogurto „Pilos“
    • 1   vnt. persimono iš „Lidl turgelio
    •   druskos „Kania“

Paruošimas

    Dubenyje sumaišome avižinius dribsnius, nevirtus grikius, riešutus ir druską.Sudedame medų, aliejų, prieskonius ir gerai išmaišome.Paskleidžiame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.Kepame 170 laipsnių orkaitėje 25 minutes, kas 5 minutes pamaišydami.Ištraukiame iš orkaitės ir atvėsiname. Vėsdama granola tampa traški.Iškepusią atvėsusią granolą sumaišome su džiovintomis spanguolėmis ir kokosų drožlėmis.Patiekiame su graikišku jogurtu ir vaisiais.

    - - - - -

    Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>