Dubenyje sumaišome avižinius dribsnius, nevirtus grikius, riešutus ir druską.Sudedame medų, aliejų, prieskonius ir gerai išmaišome.Paskleidžiame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.Kepame 170 laipsnių orkaitėje 25 minutes, kas 5 minutes pamaišydami.Ištraukiame iš orkaitės ir atvėsiname. Vėsdama granola tampa traški.Iškepusią atvėsusią granolą sumaišome su džiovintomis spanguolėmis ir kokosų drožlėmis.Patiekiame su graikišku jogurtu ir vaisiais.
Avižinių dribsnių ir grikių GRANOLA
Ingridientai
4
porcijos
-
- 1 stiklinės grikių „Campo largo“
- 2 stiklinių grūdų dribsnių „Crownfield“
- 0,5 stiklinių migdolų riešutų „Alesto“
- 0,5 stiklinių graikinių riešutų „Alesto“
- 4 šaukštų medaus „Marlene“
- 75 ml kokosų aliejaus „VitaD’or“
- 0,5 stiklinių kokosų drožlių „Belbake“
- 1 šaukštelio prieskonių mišinio „Belbake“
- 4 šaukštų džiovintų spanguolių „Alesto“
- graikiško jogurto „Pilos“
- 1 vnt. persimono iš „Lidl turgelio
- druskos „Kania“
Paruošimas
- - - - -
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>