
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
375 ml ml | rožinio vyno rožinio vyno | |
3 - 4 gabaliukų gabaliuko | arbūzo arbūzo | |
2 šaukštelių šaukštelio | cukraus pudros cukraus pudros | |
1 saujų saujos | mėtų
mėtos (lapeliai papuošimui) | |
citrinų sulčių
citrinos sulčių (1 citrinos) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listArbūzinis „Frozé“ kokteilis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Suplakite rožinį vyną su arbūzo minkštimu, citrinos sultimis ir cukrumi. Supilkite į žemą indą ir palikite šaldiklyje bent trims valandoms arba per naktį. Masei sustingus, suplakite ją darsyk ir supilkite į taures. Papuoškite šviežiais mėtų lapeliais.
Šis arbūzinis „Frozé“ kokteilis suteikia visiškai naują atspalvį mūsų Kalifornijos rožiniam vynui iš „Zinfandel“ vynuogių. Išbandykite receptą jau šiandien!