
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
375 ml ml | rožinio vyno rožinio vyno | ||
3 - 4 gabaliukų gabaliuko | arbūzo arbūzo | ||
2 šaukštelių šaukštelio | cukraus pudros cukraus pudros | ||
1 saujų saujos | mėtų
mėtos (lapeliai papuošimui) | ||
citrinų sulčių
citrinos sulčių (1 citrinos) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listArbūzinis „Frozé“ kokteilis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Suplakite rožinį vyną su arbūzo minkštimu, citrinos sultimis ir cukrumi. Supilkite į žemą indą ir palikite šaldiklyje bent trims valandoms arba per naktį. Masei sustingus, suplakite ją darsyk ir supilkite į taures. Papuoškite šviežiais mėtų lapeliais.
Šis arbūzinis „Frozé“ kokteilis suteikia visiškai naują atspalvį mūsų Kalifornijos rožiniam vynui iš „Zinfandel“ vynuogių. Išbandykite receptą jau šiandien!