Arbūzinis „Frozé“ kokteilis

Arbūzinis „Frozé“ kokteilis image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 5 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 375   rožinio vyno
    • 3   - 4   arbūzo
    • 2   cukraus pudros
    • 1   mėtos
    •   citrinų sulčių

Paruošimas

    Suplakite rožinį vyną su arbūzo minkštimu, citrinos sultimis ir cukrumi. Supilkite į žemą indą ir palikite šaldiklyje bent trims valandoms arba per naktį. Masei sustingus, suplakite ją darsyk ir supilkite į taures. Papuoškite šviežiais mėtų lapeliais.

    Šis arbūzinis „Frozé“ kokteilis suteikia visiškai naują atspalvį mūsų Kalifornijos rožiniam vynui iš „Zinfandel“ vynuogių. Išbandykite receptą jau šiandien!