Taip gyventi verta!
Arbūzinis „Frozé“ kokteilis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

375 ml ml rožinio vyno rožinio vyno
3 - 4 gabaliukų gabaliuko arbūzo arbūzo
2 šaukštelių šaukštelio cukraus pudros cukraus pudros
1 saujų saujos mėtų mėtos
(lapeliai papuošimui)
citrinų sulčių citrinos sulčių
(1 citrinos)

Arbūzinis „Frozé“ kokteilis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

5 min
(1)

Gaminimas

Suplakite rožinį vyną su arbūzo minkštimu, citrinos sultimis ir cukrumi. Supilkite į žemą indą ir palikite šaldiklyje bent trims valandoms arba per naktį. Masei sustingus, suplakite ją darsyk ir supilkite į taures. Papuoškite šviežiais mėtų lapeliais.

Šis arbūzinis „Frozé“ kokteilis suteikia visiškai naują atspalvį mūsų Kalifornijos rožiniam vynui iš „Zinfandel“ vynuogių. Išbandykite receptą jau šiandien!