
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
2,2 kg kg | ančių anties | |
1 | granatų granato | |
50 g g | medaus medaus | |
20 g g | obuolių acto obuolių acto | |
500 g g | morkų morkos | |
300 g g | burokėlių burokėlio | |
5 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
15 g g | imbiero imbiero | |
1 | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | |
10 g g | čiobrelių
čiobrelių (švieži ar džiovinti ) | |
25 g g | aliejaus aliejaus | |
druskos
druskos (pagal skonį) | ||
pipirų
pipirų (pagal skonį) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAntis su pavasarinėmis morkomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Į dubenį supilame aliejų, dedame susmulkintus čiobrelius, aitriąją papriką, česnakus. Pilame actą, sudedame tarkuotą imbierą. Pagardiname pipirais ir druska. Supilame medų ir viską gerai išmaišome.
- Įpjauname anties krūtinėlės odą, kad lengviau ištekėtų riebalai. Įtriname antį marinatu. Į vidų dedame granato gabalėlius.
- Kepame 35 minutes 200 °C orkaitėje. Tada šalia sudedame morkas, burokėlius ir kepame dar 20 minučių.