Į dubenį supilame aliejų, dedame susmulkintus čiobrelius, aitriąją papriką, česnakus. Pilame actą, sudedame tarkuotą imbierą. Pagardiname pipirais ir druska. Supilame medų ir viską gerai išmaišome.
Antis su pavasarinėmis morkomis
Ingridientai
4
porcijos
-
Reikės:
- 2,2 kg ančių
- 1 granato
- 50 g medaus
- 20 g obuolių acto
- 500 g morkų
- 300 g burokėlių
- 5 skiltelių česnako
- 15 g imbiero
- 1 aitriosios paprikos
- 10 g čiobrelių
- 25 g aliejaus
- druskos
- pipirų
Paruošimas
Įpjauname anties krūtinėlės odą, kad lengviau ištekėtų riebalai. Įtriname antį marinatu. Į vidų dedame granato gabalėlius.
Kepame 35 minutes 200 °C orkaitėje. Tada šalia sudedame morkas, burokėlius ir kepame dar 20 minučių.