Taip gyventi verta!
Antis su pavasarinėmis morkomis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

2,2 kg kg ančių anties
1 granatų granato
50 g g medaus medaus
20 g g obuolių acto obuolių acto
500 g g morkų morkos
300 g g burokėlių burokėlio
5 skiltelių skiltelės česnako česnako
15 g g imbiero imbiero
1 aitriųjų paprikų aitriosios paprikos
10 g g čiobrelių čiobrelių
(švieži ar džiovinti )
25 g g aliejaus aliejaus
druskos druskos
(pagal skonį)
pipirų pipirų
(pagal skonį)

Antis su pavasarinėmis morkomis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

1:30 h
(2)

Gaminimas

  1. Į dubenį supilame aliejų, dedame susmulkintus čiobrelius, aitriąją papriką, česnakus. Pilame actą, sudedame tarkuotą imbierą. Pagardiname pipirais ir druska. Supilame medų ir viską gerai išmaišome.
  2. Įpjauname anties krūtinėlės odą, kad lengviau ištekėtų riebalai. Įtriname antį marinatu. Į vidų dedame granato gabalėlius.
  3. Kepame 35 minutes 200 °C orkaitėje. Tada šalia sudedame morkas, burokėlius ir kepame dar 20 minučių.