Taip gyventi verta!
Antis su brokoliais, smidrais ir mėtomis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 vnt. vnt. ančių anties
(„Skonio ženklas“)
1 vnt. vnt. brokolių brokolio
(iš „Lidl turgelio“)
200 g g šaldytų žirnelių ir morkų mišinio šaldytų žirnelių ir morkų mišinio
1 šaukštų šaukšto cukraus cukraus
1 šaukštų šaukšto druskos druskos
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(„Primadonna“)
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
(„Kania“)
aitriųjų paprikų aitriosios paprikos
2 šaukštų šaukšto terijakio padažo terijakio padažo

(ryšelio)

smidrų smidro
(iš „Lidl turgelio“)

(galvučių)

2 vnt. vnt. česnako česnako
(iš „Lidl turgelio“)

Antis su brokoliais, smidrais ir mėtomis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

2:00 h
(2)

Gaminimas

  1. Antį apšlakstykite aliejumi, įtrinkite cukrumi, druska ir likusiais maltais prieskoniais.
  2. Dėkite į kepimo formą, uždenkite folija ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 1 val.
  3. Tuomet foliją nuimkite ir kepkite dar 30 min.
  4. Sudėkite smulkintas daržoves, aptepkite terijakio padažu ir kepkite dar apie pusvalandį

- - - - -

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>