
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | ančių
anties („Skonio ženklas“) | |
1 vnt. vnt. | brokolių
brokolio (iš „Lidl turgelio“) | |
200 g g | šaldytų žirnelių ir morkų mišinio šaldytų žirnelių ir morkų mišinio | |
1 šaukštų šaukšto | cukraus cukraus | |
1 šaukštų šaukšto | druskos druskos | |
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus
alyvuogių aliejaus („Primadonna“) | |
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | ||
juodųjų pipirų
juodųjų pipirų („Kania“) | ||
aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | ||
2 šaukštų šaukšto | terijakio padažo terijakio padažo |
(ryšelio)
smidrų
smidro (iš „Lidl turgelio“) |
(galvučių)
2 vnt. vnt. | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAntis su brokoliais, smidrais ir mėtomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Antį apšlakstykite aliejumi, įtrinkite cukrumi, druska ir likusiais maltais prieskoniais.
- Dėkite į kepimo formą, uždenkite folija ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 1 val.
- Tuomet foliją nuimkite ir kepkite dar 30 min.
- Sudėkite smulkintas daržoves, aptepkite terijakio padažu ir kepkite dar apie pusvalandį
- - - - -
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>